Powerbank - 5000 mAh Reviews

Schrijf een review en maak kans op je aankoopbedrag terug!
8,3
         

Gemiddelde uit 3 reviews

Gemiddelde beoordelingen
 
 
 (1 reviews)
 
 
 (2 reviews)
 
 
 (0 reviews)
 
 
 (0 reviews)
 
 
 (0 reviews)

Gebruikersbeoordelingen van dit product

10,0
         

T Bosmans - 2 juli 2018

Deze draagbare oplader is geweldig! Mijn familie heeft de Galaxy S7 en S7 edge en het werkt erg goed en heeft genoeg stroom om minstens 3 keer (misschien meer) volledig op te laden. De snelle oplading van de Samsung Galaxy S7 werkt met dit powerbankje zolang u het juiste snoer gebruikt. Als u het juiste snoer gebruikt, ziet u snel opladen in uw meldingenbalk. Ik heb geen Quick Charge 3.0-compatibele telefoon, dus ik weet niet hoe de QC 3.0 werkt. Maar ik kan je wel vertellen dat de QC 2.0, waarmee de Galaxy S7 compatibel is, goed werkt. Het is geweldig om je telefoon tijdens het gebruik op te kunnen laden en te merken dat het batterijpercentage blijft stijgen. De QC 3.0- en Type-C-connector betekent dat dit enigszins toekomstbestendig is en dat we voorlopig geen nieuwe hoeven te kopen. Fantastisch product voor de prijs en wordt aanbevolen voor iedereen die zijn of haar telefoon onderweg moet opladen met de QC 2.0 of 3.0.

7,0
         

Anoniem - 8 januari 2018

Dit kan worden beschouwd als de beste powerbank die op dit moment beschikbaar is. De batterij is volledig opgeladen en dat was een aangename verrassing. Getest met Nexus 6P met een USB-C naar USB-C-kabel en deze wordt snel opgeladen en door de telefoon gedetecteerd als een snellader. Een ander voordeel is dat de batterij enorm is! De powerbank claimt 3 oplaadbeurten op iPhone 6 en 6 oplaadt op iPhone 6 Plus of S6, ik heb getest Nexus 6p en S7 Edge (die met behulp van QC) en na 2 herlaadbeurten van zowel de batterij nu toont 3 lichten in plaats van 4. Een klacht ik heb echter het gebrek aan meegeleverde USB-C oplaadkabel.

8,0
         

Peter van Barneveld - 3 oktober 2017

Geweldige powerbank en een goede prijs. Ik heb een aantal powerbanks gehad en geen enkele is zo veelzijdig en goed presterend geweest. Ik kan mijn Galaxy S6 rand ongeveer 3 keer opladen bij één volledige lading, terwijl ik mijn telefoon met tussenpozen tijdens het opladen gebruik. Ik bewaarde het tijdens mijn skitochten tijdens een recente reis met mijn GoPro 3-batterijoplader en 3 accu's die eraan vastzaten en ik hoefde me nooit zorgen te maken dat ik geen nieuw pack klaar had om op de berg in te wisselen. Kou was helemaal geen probleem. De afwerking ziet er ook leuk uit. Zou zeker aanraden.

  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links