Powerbank - 10000 milliampère-uur Reviews

Schrijf een review en maak kans op je aankoopbedrag terug!
8,1
         

Gemiddelde uit 15 reviews

Gemiddelde beoordelingen
 
 
 (7 reviews)
 
 
 (7 reviews)
 
 
 (0 reviews)
 
 
 (1 reviews)
 
 
 (0 reviews)

Gebruikersbeoordelingen van dit product

9,0
         

R van der Bent - 6 augustus 2018

Absoluut prachtig apparaat.
Goede kwaliteit
Een beetje duurder dan de ene of de andere powerbank, maar een goede kwaliteit die loont en een aantal extra functies als u waarde hecht aan veiligheid.
Wordt niet heet
Distribueert automatisch geleverde spanning naar aangesloten apparaten - bijv. De mobiele telefoon met snellaadfunctie en mobiele telefoon zonder deze functie kunnen tegelijkertijd worden aangesloten.

8,0
         

Lisette Derks - 3 juli 2018

Deze batterij is veel lichter dan de meeste andere batterijen op de markt en tegelijkertijd klein en een perfect formaat. Het laadde mijn iPhone 6 ongeveer 3 keer op vanaf bijna 0, wat voor iedereen meer dan genoeg is. Hij is redelijk geprijsd en blijft scherp geprijsd in vergelijking met de meeste andere fabrikanten. Ik geloof echter dat de looks beter hadden kunnen zijn, maar dan zijn ze niet van Apple. Dit product wordt ook geleverd met een korte microUSB-kabel voor het opladen van de batterij zelf en Android / Blackberry-apparaten die de microUSB-kabel gebruiken.

9,0
         

Jacqueline - 1 mei 2018

Ik wilde gewoon een grote externe batterij krijgen, zodat ik mijn iPhone 6s gemakkelijk op vakantie of op festivals kan laden zonder een stopcontact te hebben.
Hoewel het apparaat niet noodzakelijk in een broekzak past, past het apparaat in de jas.
Desalniettemin, zou ik niet noodzakelijk aanraden deze externe batterij te gebruiken tijdens het reizen in de stad, omdat het een beetje moeilijker is. Met een capaciteit van zes tot zeven volledige ladingen zeer tevreden.
Het apparaat ziet er goed uit en is ook robuust. Met twee USB-poorten kunt u eenvoudig een tweede mobiel apparaat laden.

9,0
         

Anoniem - 6 februari 2018

Ik heb de powerbank batterij gekocht om mijn mobiel op te laden terwijl ik onderweg ben. Ik heb de batterij de eerste keer volledig opgeladen (duurde een tijdje) en ondertussen heb ik mijn iPhone al 3 keer opgeladen en de batterij geeft nog steeds vier oplaadpunten weer, i. hij is niet verloren gegaan in de batterijcapaciteit. Dat is echt geweldig. Vroeger had ik een batterij van Medion, dat zou je kunnen vergeten. Indien nodig was het altijd leeg, i. heeft zichzelf ontladen. Dat gebeurt hier niet. De batterij heeft zelfs na een maand nog steeds geen oplaadcapaciteit verloren.

7,0
         

Petra S - 6 februari 2018

Het apparaat is geweldig!

Ik had het apparaat gekocht om tijdens mobiele motorreizen mijn mobiele telefoon op te laden.
Met het apparaat kon ik 6 keer mijn mobiele telefoon (Samsung S5) opladen. Dat was een goede week voor mij.

Hij was erg ontspannend omdat ik niet constant hoefde te letten op waar ik mijn telefoon kan opladen.

Gewoon inleggen, klaar.

Ik gebruik het alleen onderweg, in de auto of op het werk. Sterk aanbevolen.

Ten zeerste aanbevolen.

8,0
         

Gijs - 6 december 2017

Ik kocht deze powerbank omdat ik nu veel apparatuur heb en ik ben vaak op stap. Dus mijn prestaties en uithoudingsvermogen en de kracht van de externe batterij waren erg belangrijk. De batterij is zoals beschreven echt heel licht en ook erg mooi en schoon afgewerkt De verzending ging erg snel en kwam met een goede verpakking bij mij aan. De Power Bank heeft de beschreven aansluitingen en is slechts minimaal warm, zelfs bij volle belasting (alle poorten bezet). Tijdens het opladen kan worden kan aan de ledjes gezien worden hoe vol de powerbank nog is. Naar mijn mening, voor degenen die waarde hechten aan kracht en kwaliteit - een MUST HAVE!

8,0
         

Ton Martens - 1 november 2017

Deze powerbank heeft me al goed geholpen. Vooral als spontaan een apparaat een te lage laadindicator meldt. Dan is de powerbank snel verbonden en gaat hij verder. Vanwege de hoge capatiteit van 10.000 mAh kunnen apparaten meerdere keren worden opgeladen voordat de powerbank zelf moet worden opgeladen. Als reisgenoot ondertussen onvervangbaar worden. Er is slechts een klein handigheidje dat het goed doet. De pasvorm van de aansluitingen is perfect. Ik kan op dit moment geen negatieve ounten benoemen. Alleen en alleen, maar dat moet voor iedereen duidelijk zijn, dit is geen klein doosje. Maar aan de andere kant vind ik het heel goed dat de powerbank niet opwarmt tijdens het opladen of ontladen.

  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links