Powerbank - 15000 mAh Reviews

Schrijf een review en maak kans op je aankoopbedrag terug!
8,7
         

Gemiddelde uit 18 reviews

Gemiddelde beoordelingen
 
 
 (12 reviews)
 
 
 (6 reviews)
 
 
 (0 reviews)
 
 
 (0 reviews)
 
 
 (0 reviews)

Gebruikersbeoordelingen van dit product

9,0
         

Sebastiaan Jonker - 7 oktober 2018

De powerbank is gewoon geweldig. Ik was de laatste tijd in New York met mijn vriendin en zoals we zijn, vergaten we om een adapter voor ons te kopen. De stopcontacten in de VS hebben een andere vorm.

Gelukkig had ik deze powerbank vóór de vakantie gekocht en betaald. We wilden geen onnodig geld uitgeven aan een adapter, dus probeerden we de 4 dagen zonder te kunnen. En wat kan ik zeggen, dankzij de powerbank konden we onze mobiele telefoons dagelijks opladen 1x per dag. Gewoon perfect. We hadden allebei een iPhone 6s en konden in totaal bijna 6x opladen. Een geweldig resultaat als je kijkt naar de lage prijs.

De Kwaliteit is ook erg goed. Ook te vermelden is de ondersteuning. Hoewel ik het niet nodig had.

9,0
         

Wierckx - 7 oktober 2018

Hallo,

Ik heb deze PowerBank gekocht om mijn technische apparaten (smartphone, camera) op te laden tijdens een fietstocht van 20 dagen. Samenvattend, de powerbank houdt zich aan zijn beloften en levert genoeg stroom voor twee smartphones en een camera voor meerdere dagen (ongeveer 4-6). Ik ben vooral dol op de geweldige, solide afwerking en het eenvoudige, maar chique ontwerp (mat, hoogwaardig plastic). Ik laad de powerbank op via een standaard voeding van een mobiele telefoon (1500 mA), het kost ongeveer 6-8 uur oplaadtijd. Het enige kleine nadeel: de power bank is relatief zwaar en voor de dagelijkse transport in een zak of rugzak om de telefoon gewoon snel op te laden, niet geschikt is (hoewel dit minder te denken). Voor langere tochten in de trein of buiten (weekend kamperen, etc.) een geweldig apparaat en absoluut een aanrader.

voordelen:
- geweldig vakmanschap, chic, eenvoudig ontwerp
- levert stroom voor meerdere dagen
- zeer geschikt voor langere reizen (op de trein of in het weekend kamperen)
- voldoende oplaadtijd

nadelen:
- vrij zwaar en misschien minder geschikt om dagelijks in een rugzak of jaszak te dragen

9,0
         

Van’t veen - 6 augustus 2018

Ik heb het ding ruim een jaar geleden gekocht en het gaat geweldig. Ik kan mijn telefoon 6 of 7 keer laden. Het ding heeft nodig wanneer het ongeveer 24 uur leeg is om op te laden, maar het laadt ook ongeveer 24 uur achter elkaar op, waarbij je moet zeggen dat het merkbaar langzamer laadt als het minder dan 25% batterij heeft. Meer dan 25% procent laadt nog sneller op dan de batterij van Pokémon Go zonder batterij, wat snel kritiek wordt. Dat is maar ik denk dat een veel voorkomend probleem in de batterijtechnologie. En totdat je onder de 25% komt, moet je 15000 mAh verbruiken en dat kost veel tijd, dus ik heb er bijna nooit problemen mee.
Bovendien is het meerdere malen gevallen en heeft het slechts lichte krassen en werkt het nog steeds perfect, hoewel de crashes soms "erg pijnlijk" waren.

9,0
         

Anoniem - 10 juli 2018

We hebben de powerbank voor op weg gekocht en zijn er tot dusverre zeer tevreden mee geweest.
Het is handig en lichtgewicht en heel gemakkelijk op te bergen. Ze deed het ook goed en was aan het eind van de dag niet leeg.

Wat ik denk is jammer, het toont niet het percentage in aantallen, maar er zijn 4 LED-lampjes. Daarvan, steeds minder glans, afhankelijk van hoe leeg de powerbank is. Dit is slechts een klein luxe punt ...
De powerbank is verder echt geweldig en een echte aanrader!

10,0
         

van de Voorde - 8 mei 2018

De powerbank heeft ons in de afgelopen vakanties al vergezeld en heeft een perfecte service geleverd. Aangezien we de telefoon nodig hebben tijdens een zakenreis en deze ook als camera of GPS gebruiken, is de batterij na een paar uur aan het einde. Maar met de powerbank ben je er niet meer bang voor. Laad snel en gemakkelijk op in beweging, zelfs twee verschillende apparaten tegelijkertijd. De powerbank heeft 4 Ioden, zodat je 100%, 75%, 50% en 25% goed kunt zien, voordat het lege is de laatste Iode knippert.

9,0
         

Tamara - 1 mei 2018

De powerbank van SP heeft zichzelf vele malen bewezen. Mijn iPhone 7 kan ongeveer 7 keer volledig worden opgeladen met een volledige powerbank. Was slechts een week op een meer met de kano zonder stopcontact. Dus ik kon mijn smartphone de hele week normaal gebruiken. Via de twee USB-poorten kon ik de Apple Watch of een andere smartphone parallel laden. Het enige kleine nadeel van de grote capaciteit van de powerbank is dat het opladen iets langer duurt, totdat het weer vol is. Het laden van verbonden apparaten is erg snel. Sterk aanbevolen.

9,0
         

Asselman - 9 april 2018

Ik gebruik de powerbank nu ongeveer een jaar en ben er erg blij mee. De batterij gaat lang mee en laadt mijn telefoon meerdere keren volledig op. Ze ziet er op haar eenvoudige manier mooi uit en is stabiel. De mogelijkheid om twee apparaten tegelijkertijd te laden is ook erg handig. Een sterrenaftrek krijgt de powerbank voor hun lange oplaadtijd. 'S Avonds is ze de volgende ochtend gedeeltelijk niet volledig opgeladen. Dit is geen grote fout, omdat ik zelfs maar een kwart van de powerbank een paar dagen losjes in rekening heb gebracht door mijn gebruik.
De powerbank is relatief groot en niet gemakkelijk. Toen ik het bestelde, was ik een beetje verrast. Ondertussen raakte ik eraan gewend en stoorde me niet meer. Er moet echter worden overwogen of men echt zo'n grote en krachtige energiebank wil, of liever een kleiner alternatief.

  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links