Powerbanks 10000 mAh

Een powerbank is ideaal voor als je stroom nodig hebt in situaties waarbij geen stopcontact in de buurt is, of wanneer je geen tijd hebt om te wachten tot je telefoon of tablet is opgeladen. Met een powerbank kun je tijdens het reizen je apparaten opladen. Dit is ook handig tijdens het fietsen, kamperen, het bezoeken van festivals en elke andere situatie waarbij je geen toegang tot een oplaadpunt hebt. Vaak heb je geen tijd om te wachten tot je lege telefoon helemaal opgeladen is. Met een powerbank 10000 mAh voorkom je een lege telefoon en kun je altijd je telefoon opladen, maar hoe vaak kun je je telefoon opladen met een powerbank 10000 mAh? En waar moet je op letten bij het kiezen tussen de verschillende merken en uitvoeringen? En wat voor extra functionaliteiten bieden de verschillende merken?

Hoe vaak kun je een telefoon opladen met een powerbank 10000 mAh?

De 10000 mAh powerbanks op deze pagina verschillen qua laadvermogen, er zijn in deze categorie powerbanks met een laadvermogen van 2100 mAh en powerbanks met een laadvermogen van 3100 mAh. De accu van een iPhone 7 heeft een capaciteit van 1960 mAh. Je kunt met een powerbank 10000 mAh de accu dus vier á vijf keer opladen. Heb je een powerbank 10000 mAh met een laadvermogen van 2100 mAh dan kun je de iPhone 7 dus in iets minder dan een uur tijd helemaal opladen. Kies je een powerbank met een laadvermogen van 3100 mAh, dan is dezelfde telefoon binnen 40 minuten opgeladen. Gaat deze berekening je iets te snel? Dan kun je als richtlijn aanhouden dat een powerbank 10000 mAh een telefoon 4 á 5 keer kan opladen. Dezelfde powerbank 10000 mAh kan een tablet 2 tot 2,5 keer opladen, dit verschil komt doordat een tablet een grotere accu heeft en dus meer stroom nodig heeft om weer vol te zijn. Natuurlijk hangt zowel de exacte laadtijd als het aantal keer dat je het apparaat op kunt laden(bij zowel telefoons als tablets) af van de grootte van de accu.

Waar moet je op letten bij het kiezen?

Naast het verschil in laadvermogen zijn er nog andere punten waar je de powerbanks van 10000 mAh op kunt vergelijken. Er zit namelijk een verschil in de grootte van de powerbanks en het materiaal waarvan de powerbanks zijn gemaakt. Over het algemeen zijn de wat duurdere powerbanks van betere materialen gemaakt, en is de accu van een betere kwaliteit. Hierdoor gaat de accu langer mee en doordat de powerbank duurder is, zijn de accu’s vaak kleiner en lichter. De meeste mensen vinden de duurdere powerbanks stijlvoller, al heeft iedereen natuurlijk zijn eigen smaak en hoeft dit voor jou dus niet het geval te zijn. De kleinere 10000 mAh powerbanks zijn makkelijker mee te nemen omdat ze beter in je broekzak en kleine opbergruimtes passen.

Andere verschillen tussen de powerbanks

Naast het uiterlijk, het laadvermogen en het materiaal, moet er ook gelet worden op wat de powerbank 10000 mAh nog meer voor functionaliteiten heeft. Een powerbank 10000 mAh laadt de elektronica op via een USB-poort. De oplader van het apparaat dient in deze poort gestopt te worden. Met meerdere USB-poorten is het mogelijk om meerdere apparaten op te laden. Daarbij zijn sommige powerbanks niet in staat om een bijvoorbeeld een tablet op te laden. Dit komt door het tekort aan laadvermogen van de powerbank 10000 mAh zelf. Gelukkig heeft hebben de 10000 mAh powerbanks genoeg laadvermogen om een gemiddelde tablet 2.5 keer op te laten. Af en toe komt het voor dat er een powerbank 10000 mAh extra functionaliteiten heeft, los van het opladen, zoals een lampje of een waterbestendig hoesje.

De powerbank wordt steeds populairder

Doordat mensen tegenwoordig steeds drukker zijn is er minder tijd om de verschillende apparaten op te laten. Powerbanks hebben USB-uitgangen waardoor je veel verschillende apparaten kunt opladen. Wil je een powerbank 10000 mAh kopen? Wij verkopen onder andere de volgende merken:

  • König;
  • Mobilize;
  • Sweex;
  • GP.
Vooral de GP powerbank 10000 mAh is populair in onze webshop. De accuduur van telefoons en tablets is de afgelopen jaren nauwelijks toegenomen. Niet voor niets wordt de accuduur als grootste nadeel van vrijwel elke nieuwe smartphone genoemd. Wel worden er steeds betere powersbanks gemaakt, welke goedkoper zijn, meer capaciteit hebben en sneller opladen. Powerbanks lossen dus een veelvoorkomend probleem met smartphones en tablets op.

De mogelijkheden van een powerbank 10000 mAh

Bij elke powerbank 10000 mAh staat aangegeven hoeveel USB-uitgangen het apparaat heeft. Een powerbank 10000 mAh met meerdere USB-uitgangen kan dus ook meerdere apparaten tegelijkertijd opladen. Heb je slechts één uitgang, dan kun je hier nog een verdeelstuk opzetten, dit zorgt er wel voor dat de apparaten minder snel opgeladen worden. Dit komt omdat de oplaadsnelheid van één USB-poort gebruikt wordt. Bij elk product staat aangegeven in welke kleuren het product wordt geleverd. Staat dit er niet bij dan is het apparaat enkel leverbaar in de kleur welke je op de afbeelding ziet. Op deze categoriepagina heb je ook de mogelijkheid om producten te filteren op kleur. Als je niet zeker bent over je keuze voor een powerbank dan kun je het contactformulier invullen op de contactpagina. Wij zullen je zo goed mogelijk adviseren bij de aankoop van de powerbank 10000 mAh.

Vragen en advies

Kies de powerbank 10000 mAh die je nodig hebt en ga aan de slag! Heb je vragen of heb je advies nodig bij het kiezen van een powerbank? Bel ons dan op 043-7820543 of neem contact op met onze klantenservice via dit formulier.

  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links