Powerbanks 10000 mAh

Een powerbank is ideaal voor als je stroom nodig hebt in situaties waarbij geen stopcontact in de buurt is, of wanneer je geen tijd hebt om te wachten tot je smartphone of tablet is opgeladen. Je kunt hiermee tijdens het reizen je apparaten opladen. Dit is ook handig tijdens het fietsen, kamperen, het bezoeken van festivals en elke andere situatie waarbij je geen toegang tot een oplaadpunt hebt. Vaak heb je geen tijd om te wachten tot je lege telefoon helemaal opgeladen is. Met een uitvoering van 10000 mAh voorkom je een lege smartphone en kun je altijd je telefoon opladen.

€ 12,95

Powerbank - 10000 mAh

 

  Silicon Power
  Totaal laadvermogen: 3100 mA
  Ingang: USB Mini Female
  Uitgang: 2x USB A Female

€ 12,95

Powerbank - 10000 mAh

 

  Silicon Power
  Totaal laadvermogen: 3100 mA
  Ingang: USB Mini Female
  Uitgang: 2x USB A Female

€ 16,95

Powerbank - 10000 mAh

 

  Goobay
  Totaal laadvermogen: 4000 mA
  Ingang: USB Micro Female
  Uitgang: 2x USB A Female
  Geïntegreerde kabel

€ 49,95

Powerbank - 10000 mAh

 

  Jupio |  PowerVault Solar 10000L
  Totaal laadvermogen: 3100 mA
  Ingang: USB Micro Female
  Uitgang: 2x USB A Female
  Met zaklamp, Op zonne-energie

€ 21,95

Powerbank - 10000 mAh

 

  Goobay
  Totaal laadvermogen: 6000 mA
  Ingang: USB-C Female, USB Micro Female
  Uitgang: 1x USB-C Female, 2x USB A Female
  Quickcharge functie, USB-C powerbank

Hoe vaak kun je een telefoon opladen met een powerbank 10000 mAh?

De modellen op deze pagina verschillen qua laadvermogen, er zijn in deze categorie uitvoeringen met een laadvermogen van 2100 mAh en uitvoeringen met een laadvermogen van 3100 mAh. De accu van een iPhone 7 heeft een capaciteit van 1960 mAh. Je kunt met een model van 10000 mAh de accu dus vier á vijf keer opladen. Heb je er een met een laadvermogen van 2100 mAh, dan kun je de iPhone 7 dus in iets minder dan een uur tijd helemaal opladen. Kies je er een met een laadvermogen van 3100 mAh, dan is dezelfde smartphone binnen 40 minuten opgeladen. Gaat deze berekening je iets te snel? Dan kun je als richtlijn aanhouden dat een uitvoering van 10000 mAh een telefoon 4 á 5 keer kan opladen. Datzelfde model kan een tablet 2 tot 2,5 keer opladen, dit verschil komt doordat een tablet een grotere accu heeft en dus meer stroom nodig heeft om weer vol te zijn. Natuurlijk hangt zowel de exacte laadtijd als het aantal keer dat je het apparaat op kunt laden (bij zowel telefoons als tablets) af van de grootte van de accu.


Aandachtspunten

Naast het verschil in laadvermogen zijn er nog andere punten waar je de modellen van 10000 mAh op kunt vergelijken. Er zit namelijk een verschil in de grootte en het materiaal waarvan ze zijn gemaakt. Over het algemeen zijn de wat duurdere uitvoeringen van betere materialen gemaakt, en is de accu van een betere kwaliteit. Hierdoor gaat de accu langer mee en doordat de powerbank duurder is, zijn de accu’s vaak kleiner en lichter. De meeste mensen vinden de duurdere uitvoeringen stijlvoller, al heeft iedereen natuurlijk zijn eigen smaak en hoeft dit voor jou dus niet het geval te zijn. De kleinere modellen zijn makkelijker mee te nemen omdat ze beter in je broekzak en kleine opbergruimtes passen.


Andere verschillen tussen de powerbanks

Naast het uiterlijk, het laadvermogen en het materiaal, moet er ook gelet worden op wat de powerbank 10000 mAh nog meer aan functionaliteiten heeft. Deze laadt de elektronica op via een USB-poort. De oplader van het apparaat dient in deze poort gestopt te worden. Met meerdere USB-poorten is het mogelijk om meerdere toestellen op te laden. Daarbij zijn sommige uitvoeringen niet eens in staat om een bijvoorbeeld een tablet op te laden. Dit komt door het tekort aan laadvermogen van het apparaatje zelf. Gelukkig hebben de 10000 mAh uitvoeringen wel genoeg laadvermogen om een gemiddelde tablet 2,5 keer op te laden.


Vragen en advies

Kies de powerbank 10000 mAh die je nodig hebt en ga aan de slag! Heb je vragen of heb je advies nodig bij het kiezen? Bel ons dan op 043-7820543 of neem contact op met onze klantenservice via dit formulier.


Klantenbeoordelingen

  Voor 22u besteld, morgen in huis.  Vanaf €50,- gratis verzonden.  Niet goed? Geld terug! 8,9
Uitstekend "Duidelijke uitleg op de website over de verschillen die er zijn. Zo weet je precies welke powerbank je nodig hebt." 9,6
Prima "Veel keus en aantrekkelijke prijzen. Zeker voor herhaling vatbaar." 8,4
  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links