Goobay - Solar - Powerbank - 8000 mAh

€ 17,99 (incl. 21% BTW)
Voorraad: 421
Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis!
Payment methods

Goobay Solar powerbank 8000 mAh

De Goobay Solar powerbank 8000 mAh heeft alles wat je nodig hebt voor als je op reis gaat. Ongeveer genoeg vermogen om een smartphone, tablet of camera op te laden, 2 aansluitingen zodat je ook 2 apparaten op hetzelfde moment kunt opladen en een zaklamp. Voor het opladen van de Goobay Solar powerbank kan je gebruik maken van het ingebouwde zonnepanneel. Tevens heeft dit product ook een ingebouwd kompas.

Eigenschappen

Dit product is stevig en robuust, de behuizing is voorzien van een rubberen beschermrand. Dit voorkomt beschadigingen als het apparaat onverhoopt op de grond zou vallen. Met het kompas aan de achterkant en de dubbele zaklamp aan de voorzijde kan je altijd en overal de weg te vinden. Al met al een handige tool voor tijdens het kamperen of een andere buiten activiteit. Om het apparaat sneller te kunnen laden dan met het zonnepaneel wordt er een USB naar micro USB kabel meegeleverd. De aansluiting hiervoor vindt je aan de onderkant van het apparaat.

Laden

Aan beide zijden van de micro USB aansluiting bevinden zich 2 gewone USB aansluitingen. Deze kunnen gebruikt worden voor het laden van een smartphone, tablet of camera. Hiervoor maak je gebruik van de kabels die bij deze apparaten zijn geleverd. Beide poorten leveren een laadvermogen van 2000 mA. Dat is voldoende vermogen voor zwaardere apparaten zoals tablets. De capaciteit is 8000 mAh, daar kan je meerdere malen een smartphone of tablet mee opladen. Er bevinden zich 4 LED lampjes op het product die aangeven wat de stand van zaken is. Als er 1 LED lampje brandt dan is de accu bijna leeg, deze is dan gevuld tussen 1 % en 25 %. Is de accu voor 26 % tot 50 % gevuld dan branden er twee lampjes. 3 lampjes betekent 51 % tot 75 % en bij 4 lampjes is de accu voor 75 % tot 100 % gevuld.

Overige eigenschappen

De dubbele zaklamp kan worden gebruikt door de aan en uit knop van de lamp 2 seconden ingedrukt te houden. Als je de knop vervolgens kort indrukt dan gaat het lampje in een langzaam tempo knipperen. Druk je nogmaals op de knop dan gaat de lamp in een snel tempo knipperen. Om de zaklamp uit te schakelen klik je voor een derde maal op de knop. Er wordt een handleiding meegeleverd met uitleg over het gebruik van het apparaat. Daarin lees je ook hoe je gebruik kunt maken van de verschillende functies zoals het zonnepaneel voor het opladen van de accu.

Specificaties
Meer over Goobay - Solar - Powerbank - 8000 mAh (Productcode: 10706469027.7703)
 Merk
Goobay
 Ingang
USB Micro Female
 Uitgang
2x USB A Female
 Totaal laadvermogen
4000 mA
 Powerbank capaciteit
8000 mAh
 Eigenschappen
Ingebouwd kompas, Met zaklamp, Op zonne-energie
 Soort
Powerbank
 Type
Solar
 Laadvermogen poort 1
2000 mA
 Laadvermogen poort 2
2000 mA
Reviews
Schrijf een review en maak kans op je aankoopbedrag terug!
 
         

Er is nog geen review voor dit product. Beoordeel dit product als eerste.

  Schrijf een review  
  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links