ZENS - Powerbank - 7800 mAh

Dit product is helaas momenteel niet leverbaar.

  Verder winkelen  

ZENS Qi powerbank 7800 mAh

Deze ZENS Qi powerbank is een krachtige stroomvoorziening met een capaciteit van 7800 mAh. Dit product heeft 2 aansluitingen die tegelijkertijd gebruikt kunnen worden. Zo kun je niet alleen jouw mobiele telefoon, maar ook de telefoon van een vriend of vriendin herladen. Het is ook mogelijk om andere producten zoals een tablet, een e-reader of bijvoorbeeld een camera op te laden. Opladen van dit product zelf gaat met behulp van een kabel maar kan ook draadloos.

Technische eigenschappen

Het product wordt opgeladen door middel van een USB A naar micro USB kabel. Deze zit bij het product inbegrepen. De kant met de micro aansluiting gaat in de poort op de stroomvoorziening en de kant met de standaard A aansluiting kan dan in een laptop, computer of met behulp van een adapter in een stopcontact worden gestoken. Tijdens het laden wordt er doormiddel van led lampjes een indicatie gegeven van de status van de accu. Je kunt echter ook gebruik maken van de draadloze hotspot. Deze wordt aangesloten en het enige wat je dan hoeft te doen is het apparaat op de hotspot te leggen. Met een volle accu kun je ongeveer 3 keer een smartphone vol maken.

Meer eigenschappen

Deze ZENS Qi powerbank heeft een capaciteit van 7800 mAh en geeft de mogelijkheid om 2 producten op hetzelfde moment op te laden. Voor het opladen van mobiele apparaten kun je gebruik maken van de kabels die bij die producten horen en worden niet meegeleverd. Beide USB poorten die hiervoor worden gebruikt leveren een laadvermogen van 2000 mA. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van een snel laadfunctie waardoor je binnen korte tijd weer gebruik kunt maken van jouw devices. Het geleverde laadvermogen van 2 ampère is voldoende om ook zwaardere apparaten zoals tablets mee op te laden.

Overige informatie

Het volledig opladen van het apparaat duurt met de hotspot en met de kabel ongeveer 5 uur totdat de accu voor 100 % gevuld is. De hotspot kan niet worden gebruikt voor andere apparaten die voorzien zijn van een draadloze oplaad technologie zoals bijvoorbeeld smart watches. Tijdens het opladen van een mobiele telefoon of tablet kun je hiervan gewoon gebruik maken. Het gewicht is 220 gram en hij heeft afmetingen van 90 x 90 x 28 millimeter. Daardoor is hij zeer compact en kun je deze eenvoudig mee nemen als je op pad gaat.

Specificaties
Meer over ZENS - Powerbank - 7800 mAh (Productcode: 23673167720.7703)
 Merk
ZENS
 Ingang
USB Micro Female
 Uitgang
Extra: 2x USB A laadpoorten
 Totaal laadvermogen
4000 mA
 Powerbank capaciteit
7800 mAh
 Eigenschappen
Draadloos opladen
 Soort
Powerbank
 Laadvermogen poort 1
2000 mA
 Laadvermogen poort 2
2000 mA
Reviews
Schrijf een review en maak kans om je aankoopbedrag terug te winnen!
8,2
         

Gemiddelde uit 5 reviews

Gebruikersbeoordelingen van dit product

8,0
         

Maud - 18 oktober 2018

Ik ontving de powerbank vier dagen geleden en ik ben tevreden. Met mijn Samsung Galaxy S6 werkt draadloos opladen vlekkeloos en zelfs sneller dan verwacht. De oplaadtijd is veel langer dan bij de oplaadkabel, die meestal deel uitmaakt van mijn smartphone, maar ik had anders niet verwacht.
Het is echt handig om gewoon je telefoon naast je te kunnen zetten zonder op vervelende kabels te letten. Na het plaatsen van je smartphone duurt het een paar seconden om de lading te detecteren, maar het werkt door mijn nogal dikke plastic behuizing.
Mijn conclusie: coole gadget!

8,0
         

Janine - 9 april 2018

De Qi powerbank is erg handig. Ik had al een Qi powerbank Charger die een beetje goedkoper was, je kunt dit niet vergelijken met de verwerking. De lader van ZRNS voelt zeer hoge kwaliteit, zoiets als een steen.

Het apparaat laadt behoorlijk snel voor een goedkopere versies, maar helaas niet zo snel als de snellaadversie van Samsung.
Desalniettemin zou het apparaat aanbevelen omdat ik persoonlijk het ontwerp verkies, aangezien ik het design mooi vind.
Van mij 5 sterren voor ontwerp en 4 sterren voor laden.

10,0
         

Michael F - 16 januari 2018

Ik heb deze powerbank besteld omdat ik op zoek was naar een kleine draadloze oplader, die ik snel mee kan nemen en niet zoveel ruimte in beslag neem.

Het apparaat is snel aangesloten en in gebruik genomen nadat je hem eerst opgeladen hebt. Nadat u mijn Samsung S8 aansluitt, wordt het laadproces onmiddellijk gestart. Ik moet vermelden dat de lader alleen normaal opladen ondersteunt en geen draadloze snelle lading. Omdat het niet expliciet wordt vermeld, verwachtte ik dat ook. Ik denk dat dat niet mogelijk is met het compacte ontwerp (er moet ruimte zijn voor de extra spoelen).

Ik gebruik het apparaat als een tweede apparaat wanneer de batterij op kantoor een tekort aan stroom heeft op het werk. Bovendien is het zo klein dat ik het meeneem op reis. Met de USB-adapter + kabel heb je het toch, want het is de moeite waard om de kleine draadloze oplader te nemen. Andere (snellaad) laders zijn veel groter en onhandelbaar.

Over het algemeen ben ik zeer tevreden en kan daarom maar 5 sterren geven voor mijn vereisten!

  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links