Jupio - PowerVault 6000 - Powerbank - 6000 mAh

Dit product is helaas momenteel niet leverbaar.

  Verder winkelen  

Jupio PowerVault 6000 powerbank

De Jupio PowerVault 6000 is een reisstekker en powerbank in één. Hij is voorzien van verschillende aansluitingen die het mogelijk maken om jouw stekkers te gebruiken in vreemde stopcontacten. Met de ingebouwde accu kun je verder ook apparaten zoals een camera, tablet of mobiele telefoon opladen. Hiervoor kun je gebruik maken van twee USB poorten waarin je de laadkabels plugt. Het product heeft afmetingen van 85 x 68 x 40 millimeter en een gewicht van maar 200 gram. Om hem te laden maak je gebruik van netstroom. Dit kan door de stekkers van de adapter in een stopcontact naar keuze te steken. Aan de ene kant kan het apparaat dan gebruikt worden als adapter zodat je jouw stekkers kunt gebruiken over de hele wereld, aan de andere kant wordt de accu van het product dan volledig opgeladen.

Laadvermogen en capaciteit

Beide USB aansluitingen van de Jupio PowerVault leveren een laadvermogen van 2100 mA per stuk. Dat is krachtig genoeg voor het opladen van vrijwel alle mobiele apparaten die je op reis wilt meenemen. De twee poorten zijn tegelijkertijd te gebruiken. De capaciteit van het apparaat is 6000 mAh. Als hij leeg is, dan kun je deze eenvoudig laden door hem op netstroom aan te sluiten. Aangezien dit product een wereldadapter is, kun je in meer dan 150 landen gebruik maken van dit apparaat.

Overige eigenschappen

Door gebruik te maken van de verschillende schuifjes en knoppen kun je elke soort gewenste stekker tevoorschijn toveren. De stopcontacten die je kunt gebruiken zijn een stopcontact C zoals we in Nederland en Europa voornamelijk gebruiken, een stopcontact G voor landen zoals het Verenigd Koninkrijk, een stopcontact A voor gebruik in onder andere de verenigde staten en een stopcontact I voor als je naar Australië of Nieuw-Zeeland op reis gaat. Het opladen van mobiele telefoon en tablets kan door gebruik te maken van de standaard kabels die je hier anders ook voor gebruikt. Je kunt daarvoor de USB aansluitingen of – als hij in een stopcontact is aangesloten – het normale stopcontact op de adapter gebruiken. Ondertussen wordt de batterij van de powerbank dan opgeladen.

Specificaties
Meer over Jupio - PowerVault 6000 - Powerbank - 6000 mAh (Productcode: 10982552250.7703)
 Merk
Jupio
 Ingang
Netstroom
 Uitgang
2x USB A Female
 Totaal laadvermogen
4200 mA
 Powerbank capaciteit
6000 mAh
 Eigenschappen
Reisstekker Wereld
 Soort
Powerbank
 Type
PowerVault 6000
 Laadvermogen poort 1
2100 mA
 Laadvermogen poort 2
2100 mA
Reviews
Schrijf een review en maak kans op je aankoopbedrag terug!
 
         

Er is nog geen review voor dit product. Beoordeel dit product als eerste.

  Schrijf een review  
  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links