Intenso - PM5200 - Powerbank - 5200 mAh

Dit product is helaas momenteel niet leverbaar.

  Verder winkelen  

Intenso PM5200 Black powerbank 5200 mAh

De Intenso PM5200 Black powerbank 5200 mAh is een handzame powerbank voor gebruikers die hem veel onderweg willen gebruiken, plus veel vermogen nodig hebben. Je kan er diverse apparaten met USB-aansluitingen mee opladen. Door zijn kleine formaat neem je hem makkelijk overal mee naartoe. Op deze manier kan je je apparatuur opladen zelfs als je even niet de beschikking hebt over een stopcontact. Hij is in drie verschillende kleuren verkrijgbaar.

Praktische afmetingen en licht gewicht

De afmetingen zijn erg klein, namelijk 9,6 bij 4,4 bij 2,5 cm, je kan hem zo in je tas of jas stoppen voordat je weggaat. Heb je dan even geen stopcontact in de buurt en is je telefoon of tablet bijna leeg, dan tover je hem tevoorschijn en laad je je apparaten op via de USB-kabel.

Veel werkkracht

En met zijn 5200 mAh is de Intenso PM5200 Black powerbank 5200 mAh tevens een zeer vermogensvolle powerbank. Ter verduidelijking: met een volle powerbank kan je je telefoon ongeveer twee keer volledig opladen. Daarna laad je hem weer eenvoudig op door de USB-kabel bijvoorbeeld aan je laptop te verbinden. Als hij is opgeladen kan je daarna weer je smartphone twee keer opladen.

Specificaties
Meer over Intenso - PM5200 - Powerbank - 5200 mAh (Productcode: 23334104769.7703)
 Merk
Intenso
 Ingang
USB Micro Female
 Uitgang
1x USB A Female
 Totaal laadvermogen
1000 mA
 Powerbank capaciteit
5200 mAh
 Soort
Powerbank
 Type
PM5200
 Laadvermogen poort 1
1000 mA
Reviews
Schrijf een review en maak kans om je aankoopbedrag terug te winnen!
8,8
         

Gemiddelde uit 12 reviews

Gebruikersbeoordelingen van dit product

8,0
         

Akram - 6 augustus 2018

Deze powerbank doet zijn ding - een batterij voor een mobiele telefoon kan onderweg relatief snel worden opgeladen.

De powerbank is klein, handig en heeft een mooi ontwerp. Hij past in elke zak en is daarom niet belastend. Ik heb tot nu toe de powerbank voor mijn smartphone gebruikt en kan deze bijna net zo snel opladen als met een oplader (3-4 uur voor volledig opladen wanneer het apparaat is ingeschakeld).

Om de powerbank op te laden en vervolgens uw eigen apparaat op te laden, kan een micro USB-kabel worden gebruikt. Dit is niet inbegrepen, maar ik had het al van mijn oplader.

9,0
         

Wesley - 5 juni 2018

Houd deze mobiele accu nu voor een korte tijd en moet zeggen voor de prijs die je krijgt voor de prestaties waar je op hoopte.
Met de batterij kun je vrijwel elk apparaat gebruiken, bijvoorbeeld Apple-apparaten of Android-apparaten, of MP3 / 4-speler, mobiele telefoon en nog veel meer als je de benodigde oplaadkabel hebt kun je het laden via de USB 2.0-poort, als De mobiele oplaadbatterij is leeg of kan gemakkelijk worden opgeladen via de USB-kabel die van Intenso levert naar pc (USB) of naar een USB-lader

10,0
         

Frans - 4 juni 2018

Het artikel (Intenso Powerbank) is iets groter dan ik had gedacht, maar heeft een mooi ontwerp. De powerbank laadt mijn telefoon relatief snel op.
De bijgevoegde kabel is een beetje kort, dat is jammer, dus ik trok de ster uit.
Het product werd de dag na de bestelling geleverd.
Over het algemeen ben ik zeer tevreden over de prijs-prestatieverhouding.

  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links