Intenso - A5200 - Powerbank - 5200 mAh

Dit product is helaas momenteel niet leverbaar.

  Verder winkelen  

Intenso A5200 Pink powerbank 5200 mAh

Met de Intenso A5200 Pink powerbank 5200 mAh haal je een powerbank in huis met veel kracht. Je kan er bijvoorbeeld je telefoon, tablet of MP3-speler mee opladen. Met een vermogen van 5200 mAh kan je je telefoon bijvoorbeeld twee keer opladen. Daarna zal je de powerbank opnieuw moeten opladen door middel van een USB-kabel. Door zijn kleine formaat is hij erg handig in je tas, jas of broekzak te stoppen. Zo kan je toch je apparatuur opladen, zelfs als je even niet de beschikking hebt over een stopcontact. Hij is er in diverse kleuren.

Handzaam formaat en stevig

De afmetingen zijn dermate klein, namelijk 8,5 bij 4 bij 2,2 cm, dat je deze roze/paarse powerbank makkelijk overal mee naar toe kan nemen. Hij weegt ook slechts 125 gram.Omdat een powerbank een gebruiksvoorwerp is, is het handig als hij een beetje sterk is. Je zal hem namelijk vaak in je tas gooien om nog even snel mee te nemen en op reis zal hij misschien ook de nodige stootjes krijgen. De Intenso A5200 Pink powerbank 5200 mAh is gemaakt van sterk aluminium en zal daardoor niet snel kapotgaan als hij een stootje krijgt of als je hem per ongeluk uit je handen laat vallen.

Specificaties
Meer over Intenso - A5200 - Powerbank - 5200 mAh (Productcode: 12153562310.7703)
 Merk
Intenso
 Ingang
USB Micro Female
 Uitgang
1x USB A Female
 Totaal laadvermogen
1000 mA
 Powerbank capaciteit
5200 mAh
 Soort
Powerbank
 Type
A5200
 Laadvermogen poort 1
1000 mA
Reviews
Schrijf een review en maak kans om je aankoopbedrag terug te winnen!
8,6
         

Gemiddelde uit 5 reviews

Gebruikersbeoordelingen van dit product

9,0
         

P Brinkman - 1 oktober 2018

Ik heb deze powerbank meer dan een jaar gehad en heb nu een tweede gekocht. Zoals beloofd, krijgt u de PB volledig opgeladen, zodat u ze direct na het uitpakken kunt gebruiken. Met een acculading van 25-30% van mijn smartphone kan ik de smartphone iets minder dan 2x vol opladen met een PB-lading. Volbrengt absoluut zijn doel en ik ben tevreden. Prijs-prestatie absoluut perfect.

8,0
         

Renate - 1 juli 2018

Allereerst moet ik zeggen dat het nog sneller is gegaan dan verwacht. Respect! Het onderdeel zelf is ook van hoge kwaliteit verwerkt. Mooie aluminium doos erg mooi Een kleine kabel is inbegrepen. 2 verbindt één om deze op te laden. Onverpakt onmiddellijk in de ingang van de telefoon gestoken. 4 chique blauwe LED lampjes laten zien dat hij vol is. Absolute koopaanbeveling !!!

8,0
         

Tamara - 8 maart 2018

Nadat ik mijn eerste powerbank had geprobeerd, kocht ik een tweede en gaf een derde weg.
De powerbank is erg handig, laadt heel snel mijn telefoon (Iphone 8plus) volledig op en is ook snel weer opgeladen.
Ik heb een tweede Powerbank nodig, omdat ik mijn mobiele telefoon gebruik als Navigatie (fietsen en wandelen) met de zeer goede App Komoot. Dit zei maar relatief veel vermogen, na 50 km fietsen is de telefoon leeg, omdat zo'n powerbank een geweldige uitvinding is. Als een veiligheidsfanaat besloot ik om een beetje meer kracht te nemen voor mijn lange reizen (niets weegt).

  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links