Intenso - A5200 - Powerbank - 5200 mAh

Dit product is helaas momenteel niet leverbaar.

  Verder winkelen  

Intenso A5200 Silver powerbank 5200 mAh

De Intenso A5200 Silver powerbank 5200 mAh is een krachtige zilverkleurige powerbank voor al je elektronische apparaten die een USB-aansluiting hebben. Door zijn kleine formaat is hij handig om in je tas, jas of broekzak te stoppen, als er even geen stopcontact in de buurt is onderweg. Hij is in verschillende kleuren verkrijgbaar. Door zijn zilveren behuizing, gemaakt van sterk aluminium, zal hij ook niet snel kapotgaan als je hem bijvoorbeeld per ongeluk op de grond laat vallen. Met een vermogen van 5200 mAh kan je je smartphone twee keer volledig opladen met een volle powerbank. Vervolgens kan je hem heel simpel weer opladen door middel van de USB-kabel en je computer. Maar je kan er niet alleen je smartphone mee opladen, maar ook sommige andere apparaten. Kortom: zoek je een betaalbare, simpele, krachtige en handige powerbank in een mooie zilveren kleur? Dan is dit een goede en betaalbare optie.

Specificaties
Meer over Intenso - A5200 - Powerbank - 5200 mAh (Productcode: 12153554607.7703)
 Merk
Intenso
 Ingang
USB Micro Female
 Uitgang
1x USB A Female
 Totaal laadvermogen
1000 mA
 Powerbank capaciteit
5200 mAh
 Soort
Powerbank
 Type
A5200
 Laadvermogen poort 1
1000 mA
Reviews
Schrijf een review en maak kans om je aankoopbedrag terug te winnen!
7,8
         

Gemiddelde uit 4 reviews

Gebruikersbeoordelingen van dit product

9,0
         

Thomas - 14 augustus 2018

Een geweldige oplossing voor mensen zoals ik die veel reizen en niet kunnen wachten op het trage laden van de mobiele telefoon in de auto.
Dit power pack is perfect voor mij en mijn vriendin, omdat we onze twee telefoons (Samsung Galaxy S5 en Iphone 5) volledig kunnen laden. Ideaal voor op reis. Ik zou nooit zonder willen rondlopen.

7,0
         

J. de Waal - 7 augustus 2018

De aluminium behuizing ziet er van zeer hoge kwaliteit en stabiel uit, aan de zijkant voor de USB-uitgang is een schakelaar om het batterijniveau op te vragen en vier LED's zijn voor het niveau gemonteerd. De USB-kabel zit zeer stevig in de USB-aansluiting. Als je de USB-kabel in de powerbank wilt houden, zoals ik, dan is dat heel nuttig. Als u de USB-kabel vaak wilt wijzigen, is enige kracht nodig. Natuurlijk zal het na verloop van tijd gemakkelijker worden. Er is een korte USB-kabel met wit lint, maar het is niets bijzonders.

7,0
         

Mark Sluijter - 3 juli 2018

Hoewel deze powerbank door zijn dikte minder geschikt is voor uw broekzak, is hij ideaal voor de jaszak of handtas. Vooral de balans tussen gewicht en capaciteit in dit compacte ontwerp overtuigt.

De capaciteit van 5200 mAh vind ik ideaal. Het volstaat meestal voor minstens één dag.

  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links