ZENS - Powerbank - 5100 mAh

€ 45,99 (incl. 21% BTW)
Voorraad: 51
1-2 wd
Extra korting!
Aantal 1€45,99Aantal 2-9€44,84Aantal 10 en meer€43,23
Payment methods

ZENS Qi auto powerbank 5100 mAh

Met ZENS Qi auto powerbank 5100 mAh kan je draadloos je telefoon opladen terwijl je aan het rijden bent. Je zit op deze manier nooit meer met een lege telefoon als je even geen stopcontact in de buurt hebt. Het bevestigen in je auto gaat erg makkelijk aan de ventilatie van je auto. Als de oplader merkt dat je telefoon helemaal is opgeladen, zal hij automatisch stoppen met opladen. Op deze manier zal je batterij niet overladen en dat is goed om zijn levensduur te verhogen. Met een vermogen van 5100 mAh kan je eventueel ook een tweede apparaat aansluiten via een USB-kabel.

Compatibel met bijna alle smartphones

Het merk smartphone dat je hebt, maakt voor de ZENS Qi auto powerbank 5100 mAh niet veel uit. Want of je nu een iPhone, een Samsung Galaxy/Edge/S, een BlackBerry of iets anders hebt, de oplader zal het altijd doen. Je hoeft niet een andere oplader te kopen als je bijvoorbeeld bij een nieuw abonnement een nieuwe telefoon krijgt.

Eenvoudig te gebruiken

Omdat hij Qi-compatibel is kan je je smartphone draadloos opladen. Althans, als je smartphone ook deze Qi-technologie bezit. Je hoeft hem dan alleen maar op de powerbank te leggen en hij zal beginnen met opladen. Kabels zijn dan verleden tijd. De powerbank zelf, met een capaciteit van 5100 mAh, laad je gemakkelijk op aan je laptop of pc via de bijgeleverde USB-kabel. Deze USB-kabel is ook te gebruiken om bijvoorbeeld een tweede apparaat aan de oplader aan te sluiten. Op deze manier kan je twee apparaten tegelijkertijd van stroom voorzien en hoef je niet te wachten tot de ene klaar is met opladen. Tijdswinst dus.

Specificaties
Meer over ZENS - Powerbank - 5100 mAh (Productcode: 23329968258.7703)
 Merk
ZENS
 Ingang
USB Micro Female
 Powerbank capaciteit
5100 mAh
 Eigenschappen
Antislip-mat, Draadloos opladen
 Soort
Powerbank
Reviews
Schrijf een review en maak kans op je aankoopbedrag terug!
 
         

Er is nog geen review voor dit product. Beoordeel dit product als eerste.

  Schrijf een review  
  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links