ZENS - Powerbank - 3000 mAh

Dit product is helaas momenteel niet leverbaar.

  Verder winkelen  

ZENS Qi powerbank 3000 mAh

De ZENS Qi powerbank 3000 mAh is zeer mooi vormgegeven, heeft twee USB A laadpoorten en kan zowel met kabel als draadloos herladen worden. Dan is er nog de Qi laadtechnologie in het apparaat verwerkt waar het merk bekend om staat. Dit stelt je in staat om de powerbank draadloos op te laden in de buurt van een Qi hotspot. Belangrijk om te weten is dat je dus niet je mobiele apparaten draadloos kunt opladen, maar enkel de powerbank zelf. De ZENS Qi powerbank is in onze webshop in verschillende capaciteiten verkrijgbaar. Dit specifieke model heeft een capaciteit van 3000 mAh. Tevens zijn er modellen met een capaciteit van 5200, 7800 en 10400 mAh in ons assortiment te vinden. 3000 mAh is dus het laagste aantal milliampère uur van de productserie. Het is echter wel voldoende om de batterij van een gemiddelde smartphone volledig op te laden. Een voordeel van de lagere capaciteit is dat het product een kleiner formaat heeft en dat de prijs iets lager uitvalt.

High efficiency charging

De twee USB A laadpoorten van de ZENS Qi powerbank 3000 mAh leveren voldoende vermogen, zodat smartphones die Quick Charge ondersteunen in een rap tempo opgeladen worden. Beide poorten hebben een laadvermogen van 2000 mA. Daarbij heeft ZENS ook nog een high efficiency charging technologie ontwikkeld. Hiermee worden oplaadtijden van mobiele apparaten zoveel mogelijk geoptimaliseerd. Een handige eigenschap, want hoewel je de stroomvoorziening makkelijk met je mee kunt nemen, wil je deze niet onnodig lang aan elkaar gekoppeld hebben. Door high efficiency charging kan je in korte tijd weer over een volle accu beschikken. De fabrikant heeft de behuizing van een soft touch finish voorzien. Het product kan je hierdoor stevig vastpakken en ligt prettig in de hand. Het formaat is ook lekker compact gehouden. Het apparaat is 7,9 bij 7,9 cm in de lengte en breedte en 2,5 cm dik. Het gewicht is 137 gram.

Specificaties
Meer over ZENS - Powerbank - 3000 mAh (Productcode: 23673183126.7703)
 Merk
ZENS
 Ingang
USB Micro Female
 Uitgang
Extra: 2x USB A laadpoorten
 Totaal laadvermogen
2000 mA
 Powerbank capaciteit
3000 mAh
 Eigenschappen
Draadloos opladen
 Soort
Powerbank
 Laadvermogen poort 1
2000 mA
Reviews
Schrijf een review en maak kans om je aankoopbedrag terug te winnen!
8,0
         

Gemiddelde uit 1 reviews

Gebruikersbeoordelingen van dit product

8,0
         

Harm Jansen - 1 mei 2018

Ik kocht twee van deze powerbanken voor mijn nieuwe iPhone 8. Mijn ervaring met deze producten was tot nu toe positief. Ik heb er deze keer ook geen spijt van gehad. Ondanks de lage prijs zijn de artikelen van hoge kwaliteit verpakt en leveren ze een aanzienlijk hogere prijswaarde op. Het beste is dat het station, hoewel er maar één spoel is geïnstalleerd en het ondersteuningsoppervlak vrij klein en handig is (wat ik positief vind), helemaal niet beweegt, als de iphone niet precies is gepositioneerd, wat zo vaak op andere stations het Probleem kan zijn. Op de iPhone zelf heb ik een qi-adapter tussen hoesje en telefoon geïnstalleerd, die het station zonder klacht en onmiddellijk herkent en die de iPhone zonder onderbrekingen volledig oplaadt. Conclusie: Als u op zoek bent naar een powerbank die erg compact is en u wilt er zeker van zijn dat het ook werkt voor een QI-iphone, dan bent u aan dit product tegen een redelijke prijs aan de veilige kant.

  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links