Goobay - Powerbank - 2200 mAh

Dit product is helaas momenteel niet leverbaar.

  Verder winkelen  

Sweex powerbank 2200 mAh

De Sweex powerbank 2200 mAh maakt het mogelijk om jouw e-reader of smartphone op te laden zonder dat je het product apart hoeft mee te slepen. Hij is namelijk voorzien van een zuignap zodat je deze kunt bevestigen aan het apparaat dat je wilt opladen. Zo kan hij ook dienen als standaard. Voor het laden kan je gebruik maken van de kabel die je normaal ook gebruikt voor je telefoon.

Technische eigenschappen

Het opladen van de powerbank gaat met de USB Micro female aansluiting. Dit kan via een computer, laptop of netstroom met behulp van een adapter. De andere aansluiting is standaard USB 2.0. Dit is de aansluiting waarop je het snoer van de oplader bevestigd die je aan de andere kant in de telefoon steekt. De doorsnede is 2,6 centimeter, de lengte is 9,5 centimeter en het totale gewicht is 70 gram.

Capaciteit en laadvermogen

Als het product volledig is opgeladen dan kun je een smartphone ongeveer volledig laden. Dit komt door de capaciteit van 2.200 mAh. Het is mogelijk om de telefoon te gebruiken terwijl hij wordt opgeladen. Je moet er dan wel rekening mee houden dat het langer duurt en dat je ondertussen ook energie verbruikt. Het laadvermogen dat door de accu wordt geleverd is 1.000 mA. Apparaten die meer vermogen dan 1 ampère vragen kunnen in veel gevallen niet opgeladen worden met dit product. Er wordt een handleiding meegeleverd en de micro USB 2.0 kabel die nodig is voor het apparaat zelf. Deze kabel heeft een lengte van 30 centimeter. Het snoer voor jouw mobiele apparaat wordt niet meegeleverd. Hiervoor kun je het snoer gebruiken die je gewoonlijk ook gebruikt voor het opladen van jouw smartphone. Naast powerbanks vind je in onze webshop ook de kabels die nodig zijn bij het gebruik van powerbanks.

Specificaties
Meer over Goobay - Powerbank - 2200 mAh (Productcode: 13007047007.7703)
 Merk
Goobay
 Ingang
USB Micro Female
 Uitgang
1x USB A Female
 Totaal laadvermogen
1000 mA
 Powerbank capaciteit
2200 mAh
 Eigenschappen
Met zuignap
 Soort
Powerbank
Reviews
Schrijf een review en maak kans om je aankoopbedrag terug te winnen!
8,3
         

Gemiddelde uit 4 reviews

Gebruikersbeoordelingen van dit product

8,0
         

B Zuijderwijk - 3 juli 2018

Betaalde hiervoor veel minder dan ik had verwacht. Ik heb dit de afgelopen paar maanden meerdere malen gebruikt om te kamperen, ook voor onder het fietsen als de grootte en het gewicht van de dingen erg belangrijk zijn. Deze eenheid is erg klein en zo licht als ik had verwacht en zit geweldig in mijn grote tas. Wanneer je kampeert tijdens een weekend, is dit heel belangrijk om mee te nemen, omdat het me volledig oplaadt op mijn mobiele telefoon, evenals een volledige oplading op mijn gps-horloge. Misschien is het mijn verbeelding, maar het lijkt mijn mobiele telefoon sneller op te laden dan andere oplaadopties (voertuig / huis / etc). Wanneer het nodig is om het apparaat zelf op te laden, lijkt het net zo lang te duren als ik had verwacht.

10,0
         

Ron Otten - 4 april 2018

Het is een geweldig product. Dit was de eerste die ik kreeg. Ik kreeg ook een voor mijn vrouw. Ik gebruik het nu ongeveer 6 maanden. Ik heb het niet vaak nodig. Ongeveer een keer per maand. Maar het is geweldig voor die momenten dat uw telefoon bijna niet meer werkt en u niet op één plek kunt blijven om het op te laden. Het is een geweldige oplossing.

Ik wist hoe groot het was voordat ik het kocht. Het staat vermeld op de productspecificaties. Ik wenste dat ze een nog kleinere versie konden maken met dezelfde hoeveelheid stroom als deze. Dat is geen reden om de eenheid minder dan 5 sterren te geven.

7,0
         

Henk Boonen - 5 maart 2018

Ik reis veel met de auto, ver van huis en vaak ver van mensen. Dus ik moet mijn telefoon altijd laten opladen, ik kan het me niet veroorloven om hem niet te hebben in het geval van een noodgeval.

Ik heb maar twee poorten om dingen in mijn auto te steken. Eén lichtere poort vooraan en één op de achterbank. Ik heb altijd een Garmin en een laptop aangesloten en ik heb soms ook een minikoelkast aangesloten, en ze moeten allemaal constant aan staan, dus het is moeilijk om de ruimte om mijn mobiele telefoon aan te sluiten. Dat is waarom ik deze mini-oplader bij me heb en gebruik hem vaak.

Sterk aanbevolen. Het is compact en krachtig. Bewaar een in je handtas, een korte koffer, op je fiets of in je handschoenenkastje. Je weet nooit wanneer je het nodig hebt.

  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links