Goobay - Powerbank - 15000 mAh

€ 26,99 (incl. 21% BTW)
Voorraad: 140
Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis!
Payment methods

Goobay USB-C powerbank 15000 mAh

De nieuwste smartphones zijn tegenwoordig allemaal voorzien van een USB-C poort. De Goobay powerbank 15000 mAh is een van de weinige producten die deze poort heeft. Opladen d.m.v. een type C aansluiting loopt sneller dan bij een standaard type A aansluiting, maar deze stroomvoorziening heeft ook twee USB-A uitgangen met een Quickcharge functie. Hierdoor is dit product een snelle back-up stroomvoorziening waarmee je jouw apparaten kunt opladen.

Quickcharge

Een type A uitgang moet voorzien zijn van een Quickcharge functie om het snel laden mogelijk te maken. De twee type A poorten van de Goobay powerbank 15000 mAh hebben deze functionaliteit. Beide poorten hebben een Qualcomm Quick Charge 3.0 functie. Dit betekent dat het laadvermogen per uitgang 3000 mA bedraagt, net zoveel als de type C. Het totaal laadvermogen van de twee uitgangen komt daarmee op 6000 mA. Je kunt twee apparaten tegelijk in de uitgangen pluggen en binnen een korte periode zijn de accu’s weer genoeg gevuld om ze uren te gebruiken. De type C poort kan zowel gebruikt worden als ingang en uitgang. Je kunt hiermee dus de batterij van het apparaat zelf of die van je smartphone supersnel opladen.

Compacte aluminium behuizing

Dit product heeft ook een zeer compacte en stevige behuizing. Deze is gemaakt van aluminium waardoor het apparaat best tegen een stootje kan. Tevens een groot voordeel is het compacte formaat van het product. Ondanks de grote capaciteit van de batterij is de behuizing extreem dun. De afmetingen zijn 135,5 mm lengte, 70 mm breedte en slechts 18 mm dikte. Ook weegt het apparaat maar 330 gram.

Specificaties
Meer over Goobay - Powerbank - 15000 mAh (Productcode: 23239496523.7703)
 Merk
Goobay
 Ingang
USB-C Female, USB Micro Female
 Uitgang
1x USB-C Female, 2x USB A Female quickcharge
 Totaal laadvermogen
6000 mA
 Powerbank capaciteit
15000 mAh
 Eigenschappen
Quickcharge functie, USB-C powerbank
 Soort
Powerbank
 Laadvermogen poort 1
3000 mA
 Laadvermogen poort 2
1500 mA
 Laadvermogen poort 3
1500 mA
Reviews
Schrijf een review en maak kans om je aankoopbedrag terug te winnen!
9,3
         

Gemiddelde uit 4 reviews

Gebruikersbeoordelingen van dit product

9,0
         

j Cuijpers - 4 juni 2018

Ik had een powerbank nodig voor de vakantie, maar vooral voor motor- of scootertochten, zodat mijn GPS op mijn iPhone onderweg geen stroom meer bevat. De omstandigheden waren een compacte behuizing die past in het dashboardkastje van de bromfiets, een laag gewicht - wat levert een 25000mAh of meer vermogensbank met een kilo op als ik mijn wandelingen met een wandeling tracker via GPS wil registreren? - en meerdere keren opladen van de iPhone. Ik heb mijn iPhone 6 vier keer opgeladen met een lading van 0% tot 100% en had nog steeds reserves (een van de vier statuslampjes brandt nog steeds). Tijdens het rijden op de weg bleef de lading op de iPhone op 100%. De energie werd natuurlijk alleen uit de powerbank getrokken. Ik ben helemaal tevreden en hoop dat zelfs na de geplande aankoop van de iPhone X-opvolger dit net zo effectief kan worden geleverd met de powerbank.

10,0
         

Christophe - 4 juni 2018

Ik kocht dit voor een aanstaande vakantie als aanvulling op een andere externe batterij die ik heb. Mijn enige probleem met mijn andere batterij was dat het bijna een hele dag duurt om op te laden en heeft alleen standaard USB 2.0- en micro USB sockets. Ik ben verheugd te kunnen melden dat de USB-C en snellaadpoorten uitstekend werken door zowel snel mijn tablet en Google Pixel-telefoon op te laden, als door de powerbank zelf op te laden. Als ik moest raden, zou ik zeggen dat het ding ergens in de buurt komt van misschien 2 uur.

De lader zelf is net iets groter dan een Google Pixel XL en ongeveer net zo zwaar.Ik zou het niet als een dagelijkse draagbare oplader voor wandelingen door de stad of iets anders aanbevelen, maar als je het als gebruikt als back-up lader in je rugzak laat zitten zoals ik, is het geweldig.

10,0
         

T Herrebout - 5 september 2017

Deze batterij was redelijk goed verpakt, maar toch eenvoudig. Hij kon de batterij van mijn LG V20 met zijn batterij van 5 en een half keer opladen van ongeveer 20% tot 100% met behulp van de snelle oplaadfunctie, voordat hij opnieuw moest worden opgeladen. Ik ben hier HEEL blij mee!

Het uiterlijk en aanvoelen van deze batterij is zeer premium. Het wordt niet te heet tijdens het opladen of opladen. Het laadt in ongeveer 6 uur volledig op met behulp van een Quick Charge 3.0-oplader naar de MicroUSB-poort. Het is in staat om mijn telefoon binnen enkele minuten op te laden met behulp van de QC 3.0-uitgang. Ik ben heel blij en zal in de nabije toekomst een tweede overwegen. Wanneer u een zakenreis maakt waarbij u de moeite niet kunt nemen om uw batterij 14 uur of langer op te laden, wordt deze snel oplaadbare batterij UITSTEKEND aanbevolen.

Nog geen problemen. Ook houd ik ervan hoe de LED's van de stroomindicators niet blijven branden tijdens het opladen. Verder zeer tevreden!

  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links