ZENS - Powerbank - 10400 mAh

Dit product is helaas momenteel niet leverbaar.

  Verder winkelen  

ZENS Qi powerbank 10400 mAh

De ZENS Qi powerbank 10400 mAh is voorzien van twee USB A uitgangen en draadloos opladen technologie en wordt geleverd met extra lange kabel van 60 cm. Het product levert daarmee een gebruiksvriendelijke manier om smartphones, tablets en andere apparaten op te laden zonder dat je hierbij een stopcontact nodig hebt.

Laadpoorten

Met de 10400 mAh capaciteit kan je een smartphone ongeveer 4 keer vol maken. Uiteraard is dit afhankelijk van de capaciteit van de batterij in je smartphone. Door de aanwezigheid van twee USB A laadpoorten, kan je er ook voor kiezen om twee apparaten gelijktijdig op te laden. Beide poorten kunnen een laadvermogen van 2000 mA leveren. Doordat dit laadvermogen hoger ligt dan de standaard 1 ampère zal het sneller verlopen en hoeft een apparaat minder lang aangesloten te zijn om weer een volledig opgeladen batterij te hebben.

Opladen

De ZENS Qi powerbank is van een techniek voorzien die het mogelijk maakt om de accu draadloos op te laden. Wel moeten we hierbij vermelden dat het product niet zelf als een draadloze hotspot kan functioneren. Het draadloos opladen van je smartphone is dus niet mogelijk met dit product. Is er geen draadloze oplaad hotspot in de buurt, dan kan je hier ook de USB Micro ingang op het apparaat met de meegeleverde kabel voor gebruiken. De afmetingen bedragen slechts 9 x 9 cm en de dikte is 2,8 cm. Het apparaat is voorzien van een soft touch afwerking waardoor deze prettig in de hand ligt en geen harde geluiden zal maken als sleutels in je tas tegen het voorwerp stoten. Op de bovenkant zit een rij led lampjes die een indicatie geven van de overgebleven capaciteit.

Specificaties
Meer over ZENS - Powerbank - 10400 mAh (Productcode: 23673160017.7703)
 Merk
ZENS
 Ingang
USB Micro Female
 Uitgang
Extra: 2x USB A laadpoorten
 Totaal laadvermogen
4000 mA
 Powerbank capaciteit
10400 mAh
 Eigenschappen
Draadloos opladen
 Soort
Powerbank
 Laadvermogen poort 1
2000 mA
 Laadvermogen poort 2
2000 mA
Reviews
Schrijf een review en maak kans om je aankoopbedrag terug te winnen!
8,3
         

Gemiddelde uit 10 reviews

Gebruikersbeoordelingen van dit product

9,0
         

Joris Smeets - 7 mei 2018

De QI powerbank van Zens is een echte topper, omdat het is uitgerust met een zacht aanvoelend oppervlak en afgeronde hoeken Ik heb mijn laadkabel en de powerbank in een kleine broekzak en daar is het bijna te groot voor.
Opladen van mijn apparaten (Samsung A5 2016, Samsung Galaxy Tab A 2016) lukt snel en betrouwbaar. Ik kan twee van de apparaten na elkaar volledig achter elkaar laden.

Ik reis veel en ben daarom erg blij dat er maar één oplaadkabel nodig is. Voor een oudere powerbank had ik twee verschillende kabels nodig om het pakket op te laden en apparaten te laden. Dat was een deel meer dat ik rond wilde sjouwen.

9,0
         

Jesse Hein - 5 maart 2018

Deze draadloze powerbank werkte goed voor mij. Ik heb het op drie verschillende apparaten gebruikt (Galaxy S8 - die snel opladen ondersteunt, Nokia Lumia 830 en een Google Nexus 7 - 2e model uit 2013 dat Qi ondersteunt). Alle drie de apparaten werkten goed. Het plaatsen op de pad was een beetje lastig met sommige apparaten, maar over het algemeen was het niet slecht.

De verpakking was voldoende en niet moeilijk te openen.

Op de Google Nexus had ik een dikke lederen tas en dat werkte prima met het draadloos opladen. Ik heb drie verschillende hoesjes geprobeerd op de Galaxy S8, een Neo Hybrid dun plastic een Samsung Clear View-hoes, en alle drie werkten prima.

8,0
         

D. Bluemink - 5 maart 2018

IK BEN ZEER TEVREDEN MET DEZE POWERBANK. Ik heb een Galaxy Note 7. Ik gebruik het voor zowel werk als op mijn bureau. Het is zo veel gemakkelijker te gebruiken en vervolgens aan te sluiten op de mini-usb-aansluiting die altijd lijkt los te komen of te slijten. Ik bewaar het meestal op mijn bureau. Het maakt het gemakkelijk om mijn telefoon opgeladen te houden. Ik gebruik dit ook terwijl ik op reis ben. Met de USB-aansluiting past het gemakkelijk in de meeste nachtkastjes in de hotels waar ik in verblijf. Ik gebruikte dit een keer tijdens een beurs waar ik de leiding had over een stand. Het maakte het gemakkelijk om mijn telefoon voortdurend op te laden terwijl ik hem als een scanner-app gebruikte en ik moest mijn telefoon constant opladen.

  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links