Goobay - Powerbank - 10050 mAh

Dit product is helaas momenteel niet leverbaar.

  Verder winkelen  

Goobay rugged powerbank 10050 mAh

De Goobay rugged powerbank 10050 mAh is net zoals veel huidige smartphones stof- en waterbestendig en kan bovendien tegen een stootje. Je kunt hem gerust meenemen op een kampeertrip waarbij je door en door natgeregend wordt en compleet onder de modder komt te zitten. Door de extra bescherming hoef je niet bang te zijn dat je hierdoor niet meer in staat zal zijn je telefoon op te laden.

Speciaal voor outdoor

De rugged powerbank is speciaal ontwikkeld om ruige outdoor activiteiten te overleven. Het apparaat kan je zonder problemen van grote hoogte op de grond laten vallen, in water onderdompelen tot een diepte van 2 meter en het is zelfs mogelijk om met een auto over de batterij heen te rijden. Deze eigenschappen komen niet alleen van pas bij ruige outdoor aciviteiten, maar ook als je bijvoorbeeld naar een concert in de buitenlucht gaat loop je het risico dat je spullen doorweekt raken door de regen. Waterbestendig zijn is dan ook een eigenschap die goed van pas komt.

Smart Charge ID

Goobay heeft een technologie in het apparaat verwerkt die het laden van smartphones en tablets tot 40% sneller zal laten verlopen. Via Smart Charge ID worden aangesloten apparaten direct herkend en wordt een laadproces in werking gesteld waarmee de accu in het meest korte tijdsbestek opgeladen zal zijn. Het product kan hiervoor een laadvermogen van 2100 mA inzetten. Dit is genoeg vermogen voor het snel opladen van de meeste moderne smartphones en tablets.

Gebruik

Het product heeft een capaciteit van 10050 mAh. Dit wordt opgeslagen op een Lithium-Ion batterij die 2100 mA aan laadvermogen en een voltage van 3.6 V kan leveren. Wat de batterij nog aan capaciteit beschikbaar heeft, kan je aflezen op de geïntegreerde batterij status indicator. Om een smartphone op te laden plug je een USB laadkabel in de uitgang van het apparaat. Indien het opladen van je telefoon via een Micro USB aansluiting geschied, dan kan je hiervoor de bijgeleverde kabel gebruiken. Deze Micro USB kabel is tevens bedoeld voor het opladen van het apparaat zelf. Met zijn capaciteit, kan je tot 4 smartphones en 2 tablets volledig opladen. Ook goed om te weten is dat dit product tevens als een zaklamp te gebruiken is. Dit is handig als je in het donker de aansluiting van je smartphone niet kunt vinden.

Specificaties
Meer over Goobay - Powerbank - 10050 mAh (Productcode: 12949813717.7703)
 Merk
Goobay
 Ingang
USB Micro Female
 Uitgang
1x USB A Female
 Totaal laadvermogen
2100 mA
 Powerbank capaciteit
10050 mAh
 Eigenschappen
Waterbestendig tot 2 m, Met zaklamp
 Soort
Powerbank
 Laadvermogen poort 1
2100 mA
Reviews
Schrijf een review en maak kans om je aankoopbedrag terug te winnen!
7,6
         

Gemiddelde uit 17 reviews

Gebruikersbeoordelingen van dit product

10,0
         

Mirjam - 5 juni 2018

Laat er licht zijn! Ik kreeg oorspronkelijk de powerbank voor het festival, maar ik gebruik hem nog dagelijks. De lamp is ook helder genoeg om een hele tent te verlichten. (Op de foto in de gang is ze 100%). Het licht was ook perfect voor het paviljoen.
Als u uw telefoon slechts een beetje oplaadt, gaat de batterij 4 dagen mee.

De zaak voelt erg kwalitatief en heeft al veel watervallen en veel bier overleefd.
Het enige nadeel voor mij is het rubber aan de zijkanten, op de een of andere manier lijkt het pluizen aan te trekken wanneer het in de zak zit.
Als maat heb ik 10050 gekozen, naar mijn mening is dit volledig voldoende en heb je niet zo'n groot blok in de zak. Ik maak iets meer dan 4 batterijladingen wanneer de telefoon niet helemaal leeg is.
Conclusie: voor weinig geld krijg je een zeer goede powerbank / lamp, duidelijke koopaanbeveling!

8,0
         

Piet Smit - 10 april 2018

10050 mAh is voldoende om mijn iPhone 7 vier keer op te laden. Deze capaciteit is genoeg voor lange reizen. Ik hou niet van een hogere versie met groot formaat en zwaar gewicht. En deze powerbank kan ook zonder rapport aan de luchtvaartmaatschappij worden overgedragen.
De powerbank kan twee apparaten tegelijkertijd opladen. De 1A-connector heeft dezelfde snelheid als de voedingsadapter van de iPhone. De 2.4 A-verbinding is vrij snel. Het kan mijn telefoon binnen een uur opladen van 20% tot 90% en daarna automatisch uitschakelen om de telefoon te beschermen en energie te besparen.
De laadsnelheid is ook behoorlijk snel. Je hoeft geen halve dag te wachten.
Ik hou van het LED-licht en de waterdichte behuizing. Ze zijn handig als je naar buiten gaat.

8,0
         

Robin Maas - 2 april 2018

Tot nu toe werkt deze laadeenheid zoals geadverteerd. Ik heb het gisteravond gebruikt om een Samsung S7 op te laden met 20% batterij over en een Samsung S4 met 24% batterij tegelijkertijd met beide poorten. Beide telefoons hebben volledig opgeladen maar bijna het volledige beslag afgevoerd in de oplader. Dit werd verwacht. De USB-connectoren aan het uiteinde van de lader voelden een beetje warm aan, maar ik vermoed dat dit te verwachten is vanwege de grote stroomafname van de S7. Ik heb het waterbestendige vermogen nog niet getest, maar dit zal deze zomer een aanvulling zijn op mijn rugzak, dus we zullen zien.

  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links