Goobay - Powerbank - 10000 mAh

€ 16,99 (incl. 21% BTW)
Voorraad: 357
Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis!
Payment methods

Goobay Powerbank 10000 mAh

De Goobay Powerbank 10000 mAh is een compact apparaat met een handige geïntegreerde kabel. Twee USB A Female uitgangen stellen je in staat om gelijktijdig twee apparaten van stroom te voorzien. Beide poorten hebben een laadvermogen van 2 A waardoor het opladen snel voltooid zal zijn. Indien je de Goobay Powerbank 10000 mAh wilt gebruiken voor het opladen van een smartphone, dan is het belangrijk om te weten wat het laadvermogen van de beschikbare poorten is. Nieuwere smartphones laden namelijk een stuk sneller op dan de modellen van enkele jaren geleden. Om het snel laden te benutten moeten de toestellen echter wel met een hoger aantal ampères gevoed worden tijdens het opladen. Een powerbank moet dan 2 A aan vermogen kunnen leveren. Dit model van Goobay heeft een totaal laadvermogen van 4 A en kan simultaan een output van 2000 mA uit beide poorten bieden. Tevens bijzonder is dat dit het apparaat ook een 2 A input aankan. Dit betekent dat je ook bij het herladen van de power bank de Quick Charge technologie tot je beschikking hebt.

10000 mAh LiPo batterij

Dit model heeft een 10000 mAh capaciteit. Het is een uitstekende middenmoter waarmee je een smartphone en tablet beide volledig op kunt laden. De batterij, die in de behuizing van het apparaat gebouwd is, maakt gebruik van Lithium-Polymeer (LiPo) technologie. Hierdoor zal de capaciteit voor lange tijd behouden blijven. Een ander voordeel van LiPo batterijen is dat deze zeer snel opgeladen kunnen worden. Beiden eigenschappen die zeer welkom zijn voor een reserve stroomvoorziening. Bij de Goobay Powerbank 10000 mAh wordt een platte USB kabel meegeleverd. De groene kabel, die ook op de productafbeeldingen hierboven te zien is, heeft twee haakse stekkers die het mogelijk maken om de accessoire op een nette manier weg te werken. De geïntegreerde USB kabel is een handige eigenschap die ervoor zorgt dat je de essentiële benodigdheid niet zomaar kwijt zal raken. Je kunt de meegeleverde accessoire zowel voor het opladen van een smartphone als het herladen van de accu gebruiken. Andere eigenschappen van het apparaat die het vermelden waard zijn een bescherming tegen kortsluiting en overspanning, een goede eigenschap als je met het gebruik van elektriciteit te maken hebt.

Specificaties
Meer over Goobay - Powerbank - 10000 mAh (Productcode: 12786263621.7703)
 Merk
Goobay
 Ingang
USB Micro Female
 Uitgang
2x USB A Female
 Totaal laadvermogen
4000 mA
 Powerbank capaciteit
10000 mAh
 Eigenschappen
Geïntegreerde kabel
 Soort
Powerbank
 Laadvermogen poort 1
2000 mA
 Laadvermogen poort 2
2000 mA
Reviews
Schrijf een review en maak kans om je aankoopbedrag terug te winnen!
8,8
         

Gemiddelde uit 6 reviews

Gebruikersbeoordelingen van dit product

9,0
         

Joyce Douma - 4 juni 2018

Ik ben nu een jaar lang de powerbank en ik moet zeggen dat het voldoet aan al mijn vereisten:
Het heeft veel lading en is altijd klaar voor gebruik, zelfs in lastige situaties.

De kwaliteit van de batterij is erg goed zeker in verhouding met de batterij die ik eerst gekocht had.
Gemiddeld kan ik mijn telefoon er 4x mee opladen wat meer dan voldoende is voor mij.
Een Top aankoop dus!

9,0
         

Thomas wit - 10 mei 2018

Heb langer nagedacht over hoe 'groot' de powerbank zou moeten zijn, zodat deze geschikt is voor dagelijks gebruik, ik ben nu redelijk tevreden met deze gemiddelde sterkte, zodat u 3-4 x een huidige smartphone kunt laden.
De fysieke grootte is iets groter dan verwacht, het is eigenlijk klein in lengte en breedte, maar veel dikker dan verwacht, is vergelijkbaar met wanneer je 4 AA-batterijen had die in een behuizing waren verpakt. Maar is voor een behoorlijke broek / handtas geschikt, voor de borstzak op het shirt, maar eerder te zwaar en onhandelbaar.


Conclusie: goede powerbank met genoeg stroom voor meerdere smartphones. Blij met deze aankoop!

9,0
         

Willem Slagter - 5 december 2017

Ik kocht de powerbank voor gebruik met mijn 2 jaar oude Oneplus One (batterijvermogen in nieuwe staat volgens Oneplus 3100 mAh). Zeer kwalitatief gevoel, aangename afmetingen en gewicht, maakt een zeer goede externe indruk
Was zeer positief verrast na de eerste oplading: de powerbank kon mijn telefoon bijna vier keer volledig opladen met een laadcyclus en bereikte bijna dezelfde snelheid als een lading op de aansluiting (ongeveer 1 uur en 25 minuten voor een volledige oplaadcyclus, mobiele telefoon is bij de aansluiting geladen met 2100mA). De warmte is amper merkbaar. De oplaadtijd van de powerbank zelf is ongeveer 5 - 6 uur met deze oplader.

  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links