Jupio - PowerVault Solar 10000L - Powerbank - 10000 mAh

€ 49,99 (incl. 21% BTW)
Voorraad: 14
Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis!
Payment methods

Jupio PowerVault Solar 10000L powerbank

De Jupio PowerVault Solar 10000L powerbank heeft twee USB A Female uitgangen en een zaklamp, die zichzelf kan opladen met behulp van zonne-energie. Als je geeft om het milieu, maar ook in staat wilt zijn om waar je ook bent je elektrische apparaten op te laden, dan is dit product voor jou de juiste keuze. Het opladen kan op twee verschillende manieren gebeuren. De eerste mogelijkheid is de meegeleverde Micro USB kabel aansluiten op je laptop, pc of via een adapter op netstroom. Op netstroom zal het ongeveer 6 uur duren voordat de accu vol is, via de laptop of de pc zal dit ongeveer 12 uur duren. De tweede optie is het laden via zonlicht wat op de zonnepanelen schijnt. Hiermee zal het ongeveer 4 dagen duren voordat de accu vol is.

Aansluitingen

De capaciteit van 10000 mAh is meer dan genoeg toereikend om meerdere apparaten weer van een volle lading energie te voorzien. Als je wilt kan je ook twee apparaten tegelijk opladen. De Jupio PowerVault Solar powerbank heef namelijk twee aansluitingen. Het laadvermogen van poort 1 is 2100 mA en van poort 2 is het laadvermogen 1000 mA. Indien je een apparaat met een kabel in poort 1 plugt, dan zal de laadtijd korter zijn doordat deze meer ampère levert. Het totale laadvermogen is 3100 mA. Een derde aansluiting op het apparaat is een USB Micro Female. Dit is de ingang voor het herladen van de stroomvoorziening. Je kunt hiervoor de meegeleverde kabel gebruiken.

Afmetingen en design

Het product heeft twee USB A uitgangen, een ingebouwde zaklamp en een zijde die bedekt is met zonnepanelen. Toch is het de fabrikant gelukt om een compact apparaat te maken die je makkelijk overal mee naartoe kunt nemen. De afmetingen zijn 170 x 88 x 19 mm dikte. Daarbij weegt het product ook slechts 220 gram. Aan de zijkanten zit een oranje rubberen laag die ervoor zorgt dat je een goede grip op het apparaat hebt. De poorten worden door het rubber beschermd tegen water en stof, maar zijn makkelijk toegankelijk door een lipje open te trekken. Op de achterkant van het product zitten een aantal LED lampjes. Het grote LED lampje aan de zijkant geeft aan of het opladen via zonne-energie geactiveerd is. De rij van 4 kleinere LED lampjes zijn een indicatie van de beschikbare capaciteit.

Specificaties
Meer over Jupio - PowerVault Solar 10000L - Powerbank - 10000 mAh (Productcode: 10982567656.7703)
 Merk
Jupio
 Ingang
USB Micro Female
 Uitgang
2x USB A Female
 Totaal laadvermogen
3100 mA
 Powerbank capaciteit
10000 mAh
 Eigenschappen
Met zaklamp, Op zonne-energie
 Soort
Powerbank
 Type
PowerVault Solar 10000L
 Laadvermogen poort 1
2100 mA
 Laadvermogen poort 2
1000 mA
Reviews
Schrijf een review en maak kans om je aankoopbedrag terug te winnen!
8,2
         

Gemiddelde uit 5 reviews

Gebruikersbeoordelingen van dit product

10,0
         

Danny - 1 mei 2018

heb dit onlangs gekocht omdat ik altijd onderweg ben in mijn auto en ik heb niet echt een extra oplaadpoort voor mijn telefoon, dus het heeft de neiging overdag leeg te raken. Dit product was geweldig. 25% volledig opladen op mijn telefoon en er is maar 25% van nodig. Dan laat ik het gewoon in de zon achter terwijl ik aan het werken ben en wanneer ik het weer volledig terugkrijg kan ik er weer mee opladen. het toegevoegde licht/zaklamp is ook geweldig, als ik aan het kamperen was of iets op de grond liet vallen. En tot slot heeft het 2 usb-poorten! ik heb meestal geen 2 apparaten bij me, maar als ik een paar telefoons zou moeten opladen, zou ik zeker weten dat dit geweldig zou zijn!

8,0
         

Bram - 6 maart 2018

Ik heb nog nooit een zonnelader in bezit gehad, maar ik heb wel een paar andere opladers. Dit is een nette item om mee te nemen als je altijd onderweg bent, vooral buiten. Ik doe veel aan kamperen, dus dit is erg van toepassing op mij. Ik heb het gisterochtend op een deels zonnige dag uitgeprobeerd en deze powerbank heeft uren gewerkt om mijn iPhone op te laden en een Raspberry Pi 3 te laten draaien. Er is een lichtindicator om aan te geven dat de batterij is opgeladen, dus heb ik hem teruggeplaatst in het zonlicht om laat het opladen doorgaan als ik klaar ben met het gebruiken van mijn apparaten. Wat ook geweldig is, is dat het waterdicht is en een extra USB-poort heeft, zodat je een apparaat altijd kunt opladen terwijl je het oplaadt (zolang ze hun eigen USB-oplaadkabel hebben - HAHA).

9,0
         

Frits Janmaat - 6 maart 2018

Dit is een solide oplader. Zeer robuust gebouwd en wordt geleverd met een en een usb-kabel. Er zijn ook twee oplaadpoorten zodat u meerdere apparaten tegelijkertijd kunt opladen. Ik ga niet testen hoe waterbestendig het is, maar het heeft zegels voor alle poorten, dus het zou theoretisch in orde moeten zijn. Het laden van zonne-energie werkt, dus het is geweldig om te kamperen of wat dan ook. Het is niet de bedoeling dat je dagelijks gebruik maakt van zonne-energie, maar alleen handmatig als je een noodgeval hebt. Ik zal het nog langer moeten uittesten om te zien of ik een lege batterij volledig van de zon kan krijgen.

  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links