Goobay - Powerbank - 8000 mAh

Dit product is helaas momenteel niet leverbaar.

  Verder winkelen  

Goobay Slim Powerbank 8000 mAh

De Goobay Slim Powerbank 8000 mAh is een uiterst handig hulpmiddel voor het opladen van mobiele apparaten on the go. Waar je ook bent, je kan op ieder moment het product erbij pakken wanneer de accu van je smartphone of tablet op een laag niveau is gekomen. Met de capaciteit van 8000 mAh kunnen meerdere accu’s weer van een volledige lading voorzien. De Goobay Slim Powerbank 8000 mAh wordt geleverd wordt met een geïntegreerde kabel. Wanneer niet gebruikt kan de kabel op een slimme wijze aan de bovenkant van het toestel bevestigd worden. Op die manier zit de kabel netjes weggewerkt en kan je deze ook niet makkelijk kwijtraken. De geïntegreerde kabel gebruik je zowel voor het opladen van mobiele apparaten als voor het herladen van de accu. Op het ene uiteinde zit een USB A Female stekker die overeenkomt met de uitgang en op het andere uiteinde zit een Micro USB aansluiting die overeenkomt met de ingang. De kabel heeft een lengte van 15 cm.

Capaciteit en laadvermogen

De accu van de Goobay Powerbank heeft een capaciteit van 8000 mAh. Dit is genoeg milliampère uur om de batterij van de meeste smartphones drie tot vier keer volledig op te laden. Ook tablets kunnen weer van een volledige stroomvoorraad voorzien worden met deze capaciteit. Het laadvermogen bedraagt 2 ampère. Uit deze specificatie kan je opmaken hoe snel het opladen van de mobiele apparaten zal geschieden. 2000 mA is genoeg vermogen om in staat te zijn alle soorten smartphones in een snel tempo op te laden. Voordat je het weet is de accu weer volledig gevuld en kan je je mobiele telefoon weer uren achtereen gebruiken. Op de Goobay Slim Powerbank 8000 mAh kan je via een display met LED lampjes aflezen hoeveel capaciteit de batterij nog bevat.

Specificaties
Meer over Goobay - Powerbank - 8000 mAh (Productcode: 13030872386.7703)
 Merk
Goobay
 Ingang
USB Micro Female
 Uitgang
1x USB A Female
 Totaal laadvermogen
2000 mA
 Powerbank capaciteit
8000 mAh
 Eigenschappen
Geïntegreerde kabel
 Soort
Powerbank
Reviews
Schrijf een review en maak kans om je aankoopbedrag terug te winnen!
8,7
         

Gemiddelde uit 12 reviews

Gebruikersbeoordelingen van dit product

8,0
         

Timo - 13 augustus 2018

Deze powerbank ziet er cool uit, ik vind dat hij van goede materialen is gemaakt. Als je een powerbank wilt die een hele dag kan worden gebruikt tijdens het opladen van je apparatuur, dan is dit echt een goede powerbank. Zelfs als je een paar dagen op reis hebt of aan het wandelen bent is dit een oplossing, erg handig als er maar één stopcontact is.Ik raad je aan om deze powerbank te kopen !!

9,0
         

l zwaneveld - 4 juni 2018

Nu heb ik mijn externe batterij een tijdje en heb ik deze uitgebreid kunnen testen. Op het eerste gezicht ziet het er behoorlijk groot uit, wat mij niet verbaast met deze uitvoering. Omdat ik veel reis en mijn iPhone 6 constant gebruik, gaat de batterij van de telefoon niet lang mee. Met powerbank kan ik opladen via een van de twee uitgangen. En dat minstens 5 keer (van ongeveer 10% tot 100%).
Omdat hij zo'n prestatie heeft, duurt het opladen ervan lang. Ik heb ongeveer 7 uur nodig tot hij volledig is opgeladen.
Ik kan het iedereen aanraden die zijn mobiele telefoon vaak nodig heeft en die niet altijd is aangesloten.

9,0
         

Tim Bootsma - 6 maart 2018

De batterij is precies wat ik zocht.
Stevig afgewerkt, vanwege zijn capaciteit nog steeds aangenaam compact en licht.
De capaciteit (8.000 mAh) is voldoende voor mij.
Met deze externe batterij, de tijd tot ik een stopcontact nodig heb, met mij (enkele gebruikers) verlengd tot meer dan een week.
Gemiddeld kan ik mijn smartphone (A3 2017) drie tot vier keer opladen, maar ik laad hem meestal vanaf 40%.

Over het algemeen ben ik zeer tevreden

  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links