ZENS - Powerbank - 5200 mAh

€ 28,99 (incl. 21% BTW)
Voorraad: 1
4-8 wd
Extra korting!
Aantal 1€28,99Aantal 2-9€28,27Aantal 10 en meer€27,25
Payment methods

ZENS Qi powerbank 5200 mAh

De ZENS Qi powerbank met een capaciteit van 5200 mAh kan jou overal voorzien van energie voor jouw smartphone of tablet. Het apparaat heeft 2 aansluitingen: 1 Aansluiting kan worden gebruikt voor het laden van dit product en de andere is een USB poort die geschikt is voor het aansluiten van een mobiele telefoon of tablet. Hiervoor maak je gebruik van de laadkabels die je standaard gebruikt voor deze apparaten, deze zijn worden dan ook niet meegeleverd. Je kunt hem laden door gebruik te maken van een USB naar micro USB kabel, die je bij het product meegeleverd krijgt, maar het is ook mogelijk om hem draadloos op te laden. Hiervoor hoef je hem alleen op het daarvoor bestemde oplaadstation te leggen zonder dat je hiervoor een kabel hoeft aan te sluiten.

Technische eigenschappen

Deze powerbank heeft een gewicht van 150 gram en heeft afmetingen van 7,9 x 7,9 x 2,5 centimeter. Hij heeft een capaciteit van 5200 mAh en een laadvermogen van 2000 mA. Het laadvermogen van 2 ampère komt goed uit als je behalve een mobiele telefoon ook een tablet wilt opladen. Voor dergelijke apparaten wordt vaak een laadvermogen van 2 ampère gevraagd. Aan de hand van de LED indicatie lampjes wordt er aangetoond hoeveel capaciteit er nog door de batterij geleverd kan worden of hoever de batterij is opgeladen. Als je dit apparaat van ZENS Qi wilt opladen met de meegeleverde kabel of via de draadloze laad hotspot, dan is hij binnen 3 uur volledig opgeladen en weer klaar voor gebruik. De draadloze laad hotspot is alleen geschikt voor het opladen van dit product. Andere apparaten die draadloos opgeladen kunnen worden zijn daarvoor niet geschikt.

Specificaties
Meer over ZENS - Powerbank - 5200 mAh (Productcode: 23673175423.7703)
 Merk
ZENS
 Ingang
USB Micro Female
 Uitgang
Extra: 2x USB A laadpoorten
 Totaal laadvermogen
2000 mA
 Powerbank capaciteit
5200 mAh
 Eigenschappen
Draadloos opladen
 Soort
Powerbank
 Laadvermogen poort 1
2000 mA
Reviews
Schrijf een review en maak kans om je aankoopbedrag terug te winnen!
8,0
         

Gemiddelde uit 3 reviews

Gebruikersbeoordelingen van dit product

8,0
         

Brent P - 18 oktober 2018

De powerbank heeft een goede en hoogwaardige afwerking en wordt geleverd in een zeer doordachte verpakking met een kleine handleiding.
De oplader wordt gebruikt met een Samsung Galaxy S7 Edge.

Oplading is ook mogelijk met een zeer dikke lederen beschermhoes zonder problemen en word gesignaleerd door LED's. In tegenstelling tot de Samsung-oplader moet je de smartphone een beetje heen en weer bewegen totdat het juiste punt is geraakt, omdat het contactoppervlak kleiner is.
Ik kan hier een duidelijke koopaanbeveling doen en zou het opnieuw kopen.

10,0
         

Anoniem - 3 juli 2018

Ongeveer 2 maanden geleden kocht ik twee van de powerbankjes. Ik gebruik er een thuis, eentje op mijn werk. Het is geladen met een iPhone 8 Plus. Het kan zijn dat het apparaat langzamer is opgeladen dan met een originele voedingsadapter en een kabelverbinding. Maar voor mijn doeleinden doet dat er niet toe en eerlijk gezegd laadt het me snel genoeg. Op het werk (op kantoor) wordt het apparaat op de tafel geplaatst. En thuis kunt u hem comfortabel op het nachtkastje opladen. En heeft 's ochtends een volledig apparaat gereed. Langzaam laden zou ook beter moeten zijn voor de batterij, tot nu toe krijgt hij de volledige score.

6,0
         

Joris Haring - 11 december 2017

Ik kocht de Powerbank samen met de een USB-oplader en was in eerste instantie zeer tevreden. Na langdurig gebruik moet ik echter mijn mening herzien. Helaas werkt het apparaat enige tijd niet soepel. Het laden gaat constant stuk en het is soms vervelend om een positie te vinden om te beginnen. Ik heb niets veranderd. Dezelfde mobiele telefoon (S6), hetzelfde geval, dezelfde locatie. Ik probeerde het ook zonder een hoes. Wordt ook niet beter. Bovendien, hoe vreemd dat ook mag klinken, begint de mobiel op het apparaat te bewegen zodra ik hem zonder hoes erop doe. Samengevat: ik moet het onderdeel constant in de gaten houden om het laadproces opnieuw te starten omdat het afbreekt.

  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links