Intenso - PM5200 - Powerbank - 5200 mAh

Dit product is helaas momenteel niet leverbaar.

  Verder winkelen  

Intenso PM5200 White powerbank 5200 mAh

De Intenso PM5200 White powerbank 5200 mAh is een praktische witte powerbank voor gebruikers die veel onderweg zijn en dan af en toe geen stopcontact in de buurt hebben. Met zijn vermogen van 5200 mAh laad je je apparatuur snel en vaak op. Door zijn kleine formaat en lichte gewicht is hij ook erg makkelijk mee te nemen naar je werk, studie of vakantieadres. Hij is in drie kleuren verkrijgbaar, in zwart, zilver en wit. Met 5200 mAh is hij krachtig, met een volle powerbank laad je je smartphone bijvoorbeeld tot twee keer toe helemaal op. De powerbank zelf laad je op door hem met een USB-kabel aan te sluiten aan bijvoorbeeld je laptop of pc. Let er wel op dat je hem niet kan gebruiken om je apparatuur draadloos mee op te laden.

Praktische afmetingen en licht gewicht

De afmetingen zijn erg klein, namelijk 9,6 bij 4,4 bij 2,5 cm, je kan hem makkelijk meenemen als je de deur uitgaat. Heb je dan even geen stopcontact in de buurt en is je telefoon of tablet bijna leeg, dan tover je hem tevoorschijn waarna je je apparaten snel en veilig oplaadt via de USB-kabel. Of je nu een smartphone, tablet, MP3-speler of digitale camera wilt opladen maakt niks uit, als het apparaat maar een USB-aansluiting heeft. Kortom: als je zoekt naar een witte powerbank, met een praktisch formaat en vol kracht, dan is dit een goed alternatief om in de gaten te houden.

Specificaties
Meer over Intenso - PM5200 - Powerbank - 5200 mAh (Productcode: 23334120175.7703)
 Merk
Intenso
 Ingang
USB Micro Female
 Uitgang
1x USB A Female
 Totaal laadvermogen
1000 mA
 Powerbank capaciteit
5200 mAh
 Soort
Powerbank
 Type
PM5200
 Laadvermogen poort 1
1000 mA
Reviews
Schrijf een review en maak kans om je aankoopbedrag terug te winnen!
8,3
         

Gemiddelde uit 3 reviews

Gebruikersbeoordelingen van dit product

7,0
         

Anoniem - 9 april 2018

Erg blij met deze powerbank in het algemeen. Biedt meerdere oplaadbeurten voor iPhone SE, erg handig om te laden terwijl ik het gebruik. Batterij zelf lijkt sneller op te laden dan andere apparaten die ik heb gebruikt. Mooi, strak ontwerp. Het lijkt erg duurzaam.

Mijn enige klacht is dat de knop om de levensduur van de batterij aan te geven / een ander apparaat begint op te laden, erg inconsistent lijkt. Soms moet het 3 of 4 keer worden ingedrukt om te activeren. Ik dacht eerst dat de batterij kapot was.

9,0
         

Sjors Wilders - 6 maart 2018

Bestelde dit product omdat ik een powerbank wil dat compact is met voldoende vermogen. Ik heb verschillende accu's van het type lipstick, dat is slechts 3.000 mAh en de bijna vierkante, niet zo compacte capaciteit van 9.000 mAh. Deze 5.000mAh is vrij compact en werkt tot nu toe prima. Ik merkte tijdens het gebruik geen merkbare hitte op die werd gegenereerd door de powerbank, om het apparaat op te laden en wanneer het batterijpakket wordt opgeladen. Tot dusver houdt het de powerbank er goed stand.

9,0
         

Anoniem - 3 juli 2017

Ik was op zoek naar een goede powerbank die niet snel uit zou gaan als je de hele dag buiten was. Degenen die ik tot nu toe had, waren al leeg na 1 keer opladen.
Dus kocht ik deze in de witte kleur 5000mah.
We hebben stroom zonder einde. Gisterochtend bijvoorbeeld was ik laat in de ochtend weg. Moest mijn iPhone X 2 keer vol laden. Nog steeds 40% op de powerbank. De lading is voldoende voor 3 volledige ladingen. Het ding is gemakkelijk te gebruiken.
Mega ding, het is echt de investering waard. Ons dagelijks leven en vakanties worden gered. Daarom zou ik deze powerbank willen aanbevelen.

  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links