Intenso - A5200 - Powerbank - 5200 mAh

Dit product is helaas momenteel niet leverbaar.

  Verder winkelen  

Intenso A5200 Red powerbank 5200 mAh

De Intenso A5200 Red powerbank 5200 mAh is een krachtige powerbank. Met een vermogen van wel 5200 mAh kan je je telefoon twee keer opladen voordat je de powerbank zelf opnieuw moet opladen. Door zijn kleine formaat is hij handig om in je tas, jas of broekzak te stoppen, als er even geen stopcontact in de buurt is onderweg. Op deze manier zit je nooit met een apparaat zonder energie. Hij is in verschillende kleuren verkrijgbaar.

Handzaam formaat

Omdat hij maar 8,5 bij 4 bij 2,2 cm groot is en maar een gewicht van 125 gram heeft, kan je hem erg makkelijk overal mee naar toe nemen. Door zijn stevige behuizing, gemaakt van sterk aluminium, zal hij niet snel kapotgaan als je hem bijvoorbeeld per ongeluk op de grond laat vallen.

Specificaties
Meer over Intenso - A5200 - Powerbank - 5200 mAh (Productcode: 12153577716.7703)
 Merk
Intenso
 Ingang
USB Micro Female
 Uitgang
1x USB A Female
 Totaal laadvermogen
1000 mA
 Powerbank capaciteit
5200 mAh
 Soort
Powerbank
 Type
A5200
 Laadvermogen poort 1
1000 mA
Reviews
Schrijf een review en maak kans om je aankoopbedrag terug te winnen!
7,7
         

Gemiddelde uit 3 reviews

Gebruikersbeoordelingen van dit product

8,0
         

Klaas de Boer - 9 juli 2018

De Intenso Powerbank maakt een hoogwaardige indruk met de aluminium behuizing. Heel goed, ik denk dat de powerbank al is voorgeladen en je kunt dus hetzelfde gebruiken. Het moet echter duidelijk zijn dat het geen 100% -dekkingg is, maar naar schatting 75%.

Het zou geweldig zijn geweest als de USB-kabel in een gleuf zou kunnen worden bevestigd of door middel van een houder op de powerbank. Je moet dus voorzichtig zijn, dat je een USB-kabel bij je hebt (die bijvoorbeeld bij de levering is inbegrepen) of deze niet kwijtraakt. Ik zal het doen met een rubberen band. MyGyver Style.

De verpakking was ook goed en niet zo'n extreme plastic verpakking dat je alleen met een koevoet op kunt staan. Top.

Al met al ben ik er tot nu toe erg blij mee.

9,0
         

Maria Schouten - 5 juni 2018

De powerbank is handig en lichtgewicht, geschikt voor de handtas of jaszak.
Zeer goed gemaakt en van hoge kwaliteit.
Eenvoudige bediening, was onmiddellijk klaar voor gebruik.
Waar voor je geld is goed.
Absolute koopaanbeveling.

6,0
         

Ton Meulders - 5 maart 2018

Men moet opmerken alvorens te kopen dat volgens de handleiding ongeveer 30% van de totale capaciteit van het laadproces zelf beweerde. Deze kunnen dan veilig aftrekken en de resterende capaciteit van de batterij in mijn eigen telefoon vergelijken.

Afgezien daarvan had ik een kleiner probleem met de eerste ingebruikname van het apparaat. Een van de contacten leek niet goed te zijn afgesloten, dus het apparaat reageerde niet op het indrukken van de functietoets. Maar dat kan worden verholpen door een gerichte push. Sindsdien werkt het probleemloos. Niettemin is er een sterrenaftrek voor.

  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links