Intenso - A5200 - Powerbank - 5200 mAh

Dit product is helaas momenteel niet leverbaar.

  Verder winkelen  

Intenso A5200 Blue powerbank 5200 mAh

De Intenso A5200 Blue powerbank 5200 mAh is een krachtige powerbank voor al jouw elektronische apparaten. Met een vermogen van 5200 mAh kan je bijvoorbeeld je smartphone twee keer opladen voordat je deze powerbank in medium blue kleur opnieuw moet voorzien van energie. Door zijn handzame formaat is hij handig om in je tas, jas of broekzak te stoppen als je onderweg bent, maar je kan hem natuurlijk ook gewoon thuis gebruiken. Met een formaat van maar 8,5 x 4 x 2,2 cm is hij ideaal om overal mee naar toe te nemen. En zijn gewicht van 125 gram helpt hier ook aan mee. Dit maakt hem geschikt om mee te nemen naar bijvoorbeeld je school, werk of vakantie en door zijn sterke behuizing van aluminium zal hij niet snel kapot gaan.

Voldoende vermogen

De Intenso A5200 Blue powerbank 5200 mAh heeft een vermogen van 5200 mAh. Hiermee kan je je telefoon tot wel twee keer helemaal opladen met een volle powerbank. Daarna moet je de powerbank opnieuw opladen via een USB-kabel en je computer. Maar je kan er niet alleen je smartphone mee opladen, maar ook je digitale camera of iPod. Let er wel op dat het opladen van een tablet langer zal duren dan van je smartphone.

Specificaties
Meer over Intenso - A5200 - Powerbank - 5200 mAh (Productcode: 12153570013.7703)
 Merk
Intenso
 Ingang
USB Micro Female
 Uitgang
1x USB A Female
 Totaal laadvermogen
1000 mA
 Powerbank capaciteit
5200 mAh
 Soort
Powerbank
 Type
A5200
 Laadvermogen poort 1
1000 mA
Reviews
Schrijf een review en maak kans om je aankoopbedrag terug te winnen!
8,4
         

Gemiddelde uit 5 reviews

Gebruikersbeoordelingen van dit product

8,0
         

de Weert - 3 juli 2018

... je weet het al van andere producten. Deze externe batterij lijkt een hogere kwaliteit te hebben dan andere merken tegen vergelijkbare prijzen.
Praktisch om te reizen. Artikel voldoet aan de verwachtingen. De behuizing is van echt hoge kwaliteit. Is al bijna volgeladen aangekomen. Over de duurzaamheid kan vandaag geen indicatie worden gegeven. Helaas is de plastic buitenverpakking geen frustratie. Ik kan de powerbank aanbevelen voor verkoop.

9,0
         

J van der Vliet - 9 april 2018

Overweging voor de aankoop was de grootte op hetzelfde moment fatsoenlijke prestaties. Uitgepakt en aangesloten op de oplader met de meegeleverde kabel. Vier LED's geven de laadstatus aan. Bij aflevering was de batterij al half opgeladen. Tijdens het opladen knipperen de LED's opeenvolgend totdat alle vier de lampjes constant branden, waarna de batterij volledig is opgeladen. Toen heb ik een iPhone verbonden met de mobiele telefoonkabel. Het laden ging redelijk snel, je kon zien hoe het percentage steeg tot 100%. Al met al een zeer goed product, klein, licht, handig en met goede prestaties. Een duidelijke koopaanbeveling.

7,0
         

Anoniem - 5 december 2017

Let bij het kopen op het volgende: het gaat om de batterijcapaciteit van uw eigen mobiele telefoon. Dit is met verwijderbare batterijen op de batterij erop of in de telefoon onder "Instellingen" en vervolgens "Apparaatinformatie" - beide meestal aan de onderkant. Anders op internet. Er is dan een viercijferig nummer met de afkorting "mAh". Ik heb een Galaxy S6 met 2550 mAh. Maar bij het opladen, hoe dan ook, gaat ongeveer 30% verloren. Met andere woorden, slechts ongeveer 70% van de 5200 mAh wordt gebruikt, dat wil zeggen 3640 mAh. Dat is genoeg om mijn telefoon eenvoudig op te laden als deze is voltooid. Terwijl de kleinere met 2600 mAh voor eenmaal volledige belasting niet voldoende is, omdat het slechts ongeveer 1820 mAh kan worden gebruikt.
Laad de powerbank niet op en laad de telefoon niet tegelijkertijd op.

  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links