Goobay - Powerbank - 20000 mAh

€ 29,99 (incl. 21% BTW)
Voorraad: 181
Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis!
Payment methods

Goobay Powerbank 20000 mAh

De Goobay Powerbank 20000 mAh biedt intensieve smartphonegebruikers de mogelijkheid om hun mobiele apparaten op te laden op plekken waar zij geen stopcontacten tot hun beschikking hebben. Met de 20000 mAh capaciteit kunnen tot wel 10 accu’s van smartphones volledig opgeladen worden en ook tablets kunnen meerdere malen van stroom voorzien worden. Een handige eigenschap is dat het toestel drie USB A poorten heeft waardoor je dit aantal telefoons gelijktijdig kunt opladen. Een korte kabel wordt meegeleverd. Deze heeft een haakse USB A en Micro stekker en kan zodoende op een nette manier in de zijkant van het apparaat worden opgeborgen. Verder is de Lithium-Polymeer batterij beschermd tegen kortsluiting en overspanning. Alle drie de poorten hebben een laadvermogen van 2 A en ondersteunen daarmee de Quick Charge functie van moderne telefoons. Het is dus niet zo dat sommige laadpoorten je smartphone minder opladen dan anderen.

Snel powerbank opladen

Dat je via een 2 A laadpoort je smartphone lekker snel kunt opladen is natuurlijk een groot voordeel. Op de momenten dat je wel een stopcontact tot je beschikking hebt, wil je echter ook in staat zijn om snel op te laden zodat je deze na een korte tijd weer met een volle batterij met je mee kunt nemen. De Goobay Powerbank 20000 mAh kan ook aan deze wensen voldoen. De Micro USB ingang van het apparaat heeft namelijk ook een 2 A laadvermogen en kan een voltage van 5 V aan. Dit in combinatie met de Lithium-Polymeer technologie van de batterij maakt het mogelijk om snel de reserve stroomvoorziening te laden. Dit specifieke model heeft een stevige witte behuizing die er mooi en modern uitziet. De geïntegreerde kabel is een eigenschap die goed van pas komt. De meegeleverde platte kabel kan op een nette manier opgeborgen worden, door de stekkers in twee poorten te pluggen en de kabel in een uitgefreesde opening te schuiven. De drie laadpoorten zijn makkelijk toegankelijk op de zijkant van de behuizing. Bovenop zitten vier kleine LED indicatielichtjes. Op de lange zijde vind je de 2 A Micro USB laadpoort voor het snel herladen van het apparaat.

Specificaties
Meer over Goobay - Powerbank - 20000 mAh (Productcode: 12688689720.7703)
 Merk
Goobay
 Ingang
USB Micro Female
 Uitgang
3x USB A Female
 Totaal laadvermogen
6000 mA
 Powerbank capaciteit
20000 mAh
 Eigenschappen
Geïntegreerde kabel
 Soort
Powerbank
 Laadvermogen poort 1
2000 mA
 Laadvermogen poort 2
2000 mA
 Laadvermogen poort 3
2000 mA
Reviews
Schrijf een review en maak kans om je aankoopbedrag terug te winnen!
8,1
         

Gemiddelde uit 10 reviews

Gebruikersbeoordelingen van dit product

9,0
         

Anoniem - 4 juni 2018

De powerbank slaagt erin mijn telefoon zes keer zes keer op te laden met 3000 mAh.
Ik heb ze altijd op reis of op festivals.

Zelfs na weken in de kast verliest hij weinig lading. Wanneer de batterij bijna leeg is geven de led lampjes dat aan.
Het is echter niet makkelijk mee te nemen, voor dameshandtassen zou ik ze niet aanbevelen, maar dat weet u voordat u koopt.
Maar er is veel kracht in deze powerbank.

10,0
         

Anoniem - 4 april 2018

Na een lange zoektocht en vergelijking, koos ik voor deze powerbank.
De kwaliteit is erg goed. Bij het verwerken merkte ik niets negatiefs op.
De prijs / prestatie-verhouding is consistent, wat wil je nog meer?
De powerbank heeft een capaciteit van 20.000 MAh, genoeg om mijn mobiele telefoon 5 keer op te laden.


Een duidelijke koopaanbeveling van mij.

9,0
         

Raymond Smith - 3 april 2018

Ik kocht deze powerbank nadat mijn oude strandbezoek nog niet is overleefd. De capaciteit is voldoende om mijn smartphone minstens 4 keer op te laden wat ik leuk vind, omdat ik vaak lange busreizen rijd. Het is een beetje groter en zwaarder dan mijn oude en wordt geleverd in een stijlvolle behuizing en heeft een micro USB-kabel. Het opladen duurt lang, maar ik kan de capaciteit aan. Sluit gewoon de avond aan en laad de volgende ochtend op.
En van de prijsuitvoering is naar mijn mening een absolute aankoopadvieswaarde.

  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links