Silicon Power - Powerbank - 15000 milliampère-uur

€ 17,99 (incl. 21% BTW)
Voorraad: 645
Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis!
Extra korting!
Aantal 1€17,99Aantal 2-9€17,54Aantal 10 en meer€16,91
Payment methods

Silicon Power S150 White powerbank 15000 mAh

Het opladen van een smartphone of tablet kan zonder netstroom eenvoudig worden gedaan door gebruik te maken van een powerbank. De Silicon Power S150 White 15000 mAh is voorzien van 3 aansluitingen. 1 aansluiting voor het laden van het apparaat zelf en 2 die je kunt gebruiken voor het opladen van bijvoorbeeld een smartphone, tablet of een ander mobile device. Het vermogen dat hij kan leveren is genoeg om ongeveer 5 keer een smartphone mee op te laden. Je ontvangt ook een kabel waarmee je het apparaat kunt laden. Adapters om de kabel bijvoorbeeld in een stopcontact te gebruiken worden niet meegeleverd.

Technische details

Hij is voorzien van 3 aansluitingen. De aansluiting in het midden is geschikt voor een mannelijke micro USB stekker. Dit is de aansluiting die je kunt gebruiken voor het laden van de powerbank. Hij kan met behulp van een adapter op netstroom, op een 12 volt of op een 24 volt aansluiting worden gebruikt. Het duurt op netstroom ongeveer 9 uur totdat deze volledig opgeladen is, op andere adapters kan de oplaadtijd variëren. Het opladen van mobiele apparaten aan dit apparaat duurt aanzienlijk korter. Hiervoor zijn de andere 2 USB 2.0 aansluitingen. Deze kunnen tegelijkertijd gebruikt worden en bevinden zich aan weerszijden van de middelste poort. Met behulp van LED verlichting wordt aangetoond hoeveel vermogen hij nog kan leveren voordat hij leeg is.

Opladen

Het totale laadvermogen is 3100 mA. De 1e USB poort levert daarbij een vermogen van 2.100 mA en de 2e poort levert 1.000 mA. Apparaten die een vermogen tussen de 1.000 en 2.000 mA vragen kunnen alleen met de 1e poort geladen worden. Apparaten die minder vragen kunnen met beiden poorten worden geladen.

Overige eigenschappen

De Silicon Power S150 White heeft een lengte van 14 centimeter, is 7,2 centimeter breed en 2 centimeter dik. Het totale gewicht is 330 gram. Hij is voorzien van een Lithium Polymeer batterij die een capaciteit levert van 15000 mAh. Er zijn verschillende functies ingebouwd die voor de beveiliging van het apparaat zorgen. Zo is hij beschermd tegen kortsluiting en overspanning. Tijdens het gebruik kan de temperatuur van het product variëren tussen de 10 en 45 graden Celsius.

Specificaties
Meer over Silicon Power - Powerbank - 15000 milliampère-uur (Productcode: 11652297288.7703)
 Merk
Silicon Power
 Ingang
USB Mini Female
 Uitgang
2x USB A Female
 Totaal laadvermogen
3100 mA
 Powerbank capaciteit
15000 milliampère-uur
 Soort
Powerbank
 Laadvermogen poort 1
2100 mA
 Laadvermogen poort 2
1000 mA
Reviews
Schrijf een review en maak kans om je aankoopbedrag terug te winnen!
8,7
         

Gemiddelde uit 16 reviews

Gebruikersbeoordelingen van dit product

10,0
         

Melanie - 7 mei 2018

Geweldig product, verpakking, product, accessoires en beschrijving maken een indruk van zeer hoge kwaliteit. De powerbank laadt behoorlijk snel, zowel een aangesloten iPhone als een iPad laadt snel, voelde zo snel als bij de socket. De capaciteit kan ik niks zeggen, het apparaat komt alleen in "noodgeval" voor gebruik en wordt dan opgeladen. Na een iPhone-lading was zelfs een lampje van 4 op de batterij-indicator niet uit. ik ben helemaal tevreden en kan het apparaat aanbevelen.

9,0
         

Anoniem - 3 april 2018

Ik heb heel wat PowerBanks gebruikt, maar ik ben meer dan tevreden met deze, ze verliezen hun lading niet zonder hun gebruik, wat vaak het geval is met goedkope PowerBanks.

De lading is ook relatief snel, met een normale voeding (2.1A). Ik denk dat het ongeveer 3 uur duurt. kan ook iets korter zijn, ik laad ze meestal 's nachts.

Het gewicht en de maat maken hem perfect voor elke tas, zelfs je broekzak. Voor mij is het een constante metgezel, je weet maar nooit wanneer de batterij van de mobiele telefoon hem weer slap maakt.

10,0
         

Tony - 3 april 2018

De powerbank wordt gekenmerkt door een hoge capaciteit en tegelijkertijd een kleine omvang, wat uiteindelijk het aankoopargument voor deze powerbank was. Apparaten worden snel opgeladen, het LED-display geeft informatie over hoe hoog de resterende batterijcapaciteit staat van de powerbank.

Jammer dat ik vind dat de powerbank nog steeds de oudere micro USB-poort gebruikt. Dus als u een nieuwe mobiele telefoon met USB C-poort hebt, kunt u de oplaadkabel van de telefoon niet gebruiken om de Power Bank op te laden. Dus gebruik een andere Kabel (meegeleverd) of werk met een adapter. Maar aangezien u dit weet voordat u koopt, wordt hiervoor geen ster in mindering gebracht.

  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links