Silicon Power - Powerbank - 15000 mAh

Dit product is helaas momenteel niet leverbaar.

  Verder winkelen  

Silicon Power S150 Black powerbank 15000 mAh

De Silicon Power S150 Black powerbank 15000 mAh heeft meer dan genoeg vermogen om jouw apparatuur op te laden. De 15000 mAh capaciteit is ruim genoeg om telefoons 5 keer op te laden. De meeste telefoons hebben een batterijgrootte van ongeveer 3000 mAh. Er zitten in totaal 3 poorten op, een hiervan moet je gebruiken om de powerbank zelf op te laden. Dit is een mini USB-poort. Om je apparaten te kunnen opladen zijn er twee volledige USB-poorten toegevoegd. Alledrie de poorten zijn female poorten, hier steek je de kabel in. Doordat er twee poorten zitten op dit product, kun je tegelijkertijd 2 apparaten volledig opladen.

Laadvermogen

Doordat de accu’s van onze mobiele apparaten steeds groter en groter worden, duurt het langer om ze op te laden. Gelukkig zijn er vandaag de dag tal van mogelijkheden om dit probleem te verhelpen. Zo zijn er quick charge opladers te verkrijgen. Ook deze powerbank heeft een aardig laadvermogen. In totaal is het laadvermogen 3100 mA. Hierbij moet wel worden vermeld dat de ene poort meer kracht heeft dan de andere. Poort 1 kan tot 2100 mA laden, en de andere tot maximaal 1000.

Specificaties
Meer over Silicon Power - Powerbank - 15000 mAh (Productcode: 11652304991.7703)
 Merk
Silicon Power
 Ingang
USB Mini Female
 Uitgang
2x USB A Female
 Totaal laadvermogen
3100 mA
 Powerbank capaciteit
15000 mAh
 Soort
Powerbank
 Laadvermogen poort 1
2100 mA
 Laadvermogen poort 2
1000 mA
Reviews
Schrijf een review en maak kans om je aankoopbedrag terug te winnen!
8,7
         

Gemiddelde uit 18 reviews

Gebruikersbeoordelingen van dit product

9,0
         

Sebastiaan Jonker - 7 oktober 2018

De powerbank is gewoon geweldig. Ik was de laatste tijd in New York met mijn vriendin en zoals we zijn, vergaten we om een adapter voor ons te kopen. De stopcontacten in de VS hebben een andere vorm.

Gelukkig had ik deze powerbank vóór de vakantie gekocht en betaald. We wilden geen onnodig geld uitgeven aan een adapter, dus probeerden we de 4 dagen zonder te kunnen. En wat kan ik zeggen, dankzij de powerbank konden we onze mobiele telefoons dagelijks opladen 1x per dag. Gewoon perfect. We hadden allebei een iPhone 6s en konden in totaal bijna 6x opladen. Een geweldig resultaat als je kijkt naar de lage prijs.

De Kwaliteit is ook erg goed. Ook te vermelden is de ondersteuning. Hoewel ik het niet nodig had.

9,0
         

Wierckx - 7 oktober 2018

Hallo,

Ik heb deze PowerBank gekocht om mijn technische apparaten (smartphone, camera) op te laden tijdens een fietstocht van 20 dagen. Samenvattend, de powerbank houdt zich aan zijn beloften en levert genoeg stroom voor twee smartphones en een camera voor meerdere dagen (ongeveer 4-6). Ik ben vooral dol op de geweldige, solide afwerking en het eenvoudige, maar chique ontwerp (mat, hoogwaardig plastic). Ik laad de powerbank op via een standaard voeding van een mobiele telefoon (1500 mA), het kost ongeveer 6-8 uur oplaadtijd. Het enige kleine nadeel: de power bank is relatief zwaar en voor de dagelijkse transport in een zak of rugzak om de telefoon gewoon snel op te laden, niet geschikt is (hoewel dit minder te denken). Voor langere tochten in de trein of buiten (weekend kamperen, etc.) een geweldig apparaat en absoluut een aanrader.

voordelen:
- geweldig vakmanschap, chic, eenvoudig ontwerp
- levert stroom voor meerdere dagen
- zeer geschikt voor langere reizen (op de trein of in het weekend kamperen)
- voldoende oplaadtijd

nadelen:
- vrij zwaar en misschien minder geschikt om dagelijks in een rugzak of jaszak te dragen

9,0
         

Van’t veen - 6 augustus 2018

Ik heb het ding ruim een jaar geleden gekocht en het gaat geweldig. Ik kan mijn telefoon 6 of 7 keer laden. Het ding heeft nodig wanneer het ongeveer 24 uur leeg is om op te laden, maar het laadt ook ongeveer 24 uur achter elkaar op, waarbij je moet zeggen dat het merkbaar langzamer laadt als het minder dan 25% batterij heeft. Meer dan 25% procent laadt nog sneller op dan de batterij van Pokémon Go zonder batterij, wat snel kritiek wordt. Dat is maar ik denk dat een veel voorkomend probleem in de batterijtechnologie. En totdat je onder de 25% komt, moet je 15000 mAh verbruiken en dat kost veel tijd, dus ik heb er bijna nooit problemen mee.
Bovendien is het meerdere malen gevallen en heeft het slechts lichte krassen en werkt het nog steeds perfect, hoewel de crashes soms "erg pijnlijk" waren.

  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links