Silicon Power - Powerbank - 10000 milliampère-uur

€ 12,99 (incl. 21% BTW)
Voorraad: 1264
Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis!
Extra korting!
Aantal 1€12,99Aantal 2-9€12,67Aantal 10 en meer€12,21
Payment methods

Silicon Power S100 Black powerbank 10000 mAh

De Silicon Power S100 black is een krachtige powerbank met een capaciteit van 10.000 mAh. Dat is ongeveer genoeg voor het 4 keer opladen van een smartphone. Het is daarnaast ook mogelijk om hem te gebruiken bij bijvoorbeeld tablets of camera’s. Het apparaat beschikt over 2 uitgaande USB 2.0 poorten die gebruikt kunnen worden voor het tegelijkertijd laden van mobiel apparaten. De derde aansluiting is een mini USB aansluiting waarmee je met de meegeleverde kabel het product kan laden.

Overige eigenschappen

Hij is voorzien van een Lithium Polymeer accu met een capaciteit van 10.000 mAh, dit is het vermogen dat gebruikt wordt voor het voeden van je apparaten. De Silicon Power S100 Black is voorzien van verschillende soorten beveiligingen. Zo wordt er beschermd tegen kortsluiting, overspanning en overstroming van het apparaat. Aan de hand van LED lampjes wordt er getoond hoeveel vermogen hij nog beschikbaar heeft. Opladen van het product kan aan netstroom, maar ook aan een 12 Volt of 24 Volt aansluiting zoals bijvoorbeeld in de auto. Houdt er wel rekening mee dat het dan wel langer duurt voordat hij volledig is opgeladen.

Opladen van mobile devices

De eerste poort biedt een laadvermogen van 2.100 mA en de tweede biedt een laadvermogen van 1.000 mA. Wanneer een apparaat een hoger vermogen vereist dan de poort kan bieden zal deze niet opgeladen worden. Een smartphone zal wel eerder vol zijn wanneer hij aangesloten zit in de eerste dan in de tweede poort. Kabels voor het aansluiten van apparaten aan de powerbank worden niet meegeleverd, deze zijn wel verkrijgbaar in onze webshop. De totale tijd die nodig is om hem volledig op te laden is ongeveer 6 uur. Het product heeft afmetingen van 12,3 bij 7,1 bij 1,9 centimeter. Het totale gewicht daarbij is 220 gram waardoor hij degelijk aanvoelt.

Specificaties
Meer over Silicon Power - Powerbank - 10000 milliampère-uur (Productcode: 11652320397.7703)
 Merk
Silicon Power
 Ingang
USB Mini Female
 Uitgang
2x USB A Female
 Totaal laadvermogen
3100 mA
 Powerbank capaciteit
10000 milliampère-uur
 Soort
Powerbank
 Laadvermogen poort 1
2100 mA
 Laadvermogen poort 2
1000 mA
Reviews
Schrijf een review en maak kans om je aankoopbedrag terug te winnen!
8,1
         

Gemiddelde uit 15 reviews

Gebruikersbeoordelingen van dit product

9,0
         

R van der Bent - 6 augustus 2018

Absoluut prachtig apparaat.
Goede kwaliteit
Een beetje duurder dan de ene of de andere powerbank, maar een goede kwaliteit die loont en een aantal extra functies als u waarde hecht aan veiligheid.
Wordt niet heet
Distribueert automatisch geleverde spanning naar aangesloten apparaten - bijv. De mobiele telefoon met snellaadfunctie en mobiele telefoon zonder deze functie kunnen tegelijkertijd worden aangesloten.

8,0
         

Lisette Derks - 3 juli 2018

Deze batterij is veel lichter dan de meeste andere batterijen op de markt en tegelijkertijd klein en een perfect formaat. Het laadde mijn iPhone 6 ongeveer 3 keer op vanaf bijna 0, wat voor iedereen meer dan genoeg is. Hij is redelijk geprijsd en blijft scherp geprijsd in vergelijking met de meeste andere fabrikanten. Ik geloof echter dat de looks beter hadden kunnen zijn, maar dan zijn ze niet van Apple. Dit product wordt ook geleverd met een korte microUSB-kabel voor het opladen van de batterij zelf en Android / Blackberry-apparaten die de microUSB-kabel gebruiken.

9,0
         

Jacqueline - 1 mei 2018

Ik wilde gewoon een grote externe batterij krijgen, zodat ik mijn iPhone 6s gemakkelijk op vakantie of op festivals kan laden zonder een stopcontact te hebben.
Hoewel het apparaat niet noodzakelijk in een broekzak past, past het apparaat in de jas.
Desalniettemin, zou ik niet noodzakelijk aanraden deze externe batterij te gebruiken tijdens het reizen in de stad, omdat het een beetje moeilijker is. Met een capaciteit van zes tot zeven volledige ladingen zeer tevreden.
Het apparaat ziet er goed uit en is ook robuust. Met twee USB-poorten kunt u eenvoudig een tweede mobiel apparaat laden.

  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links