Silicon Power - Powerbank - 10000 mAh

€ 12,99 (incl. 21% BTW)
Voorraad: 1493
Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis!
Extra korting!
Aantal 1€12,99Aantal 2-9€12,67Aantal 10 en meer€12,21
Payment methods

Silicon Power S100 White powerbank 10000 mAh

Op de Silicon Power S100 White powerbank 10000 mAh zitten drie verschillende aansluitingen. In het midden van de korte zijde van het apparaat zit een USB Mini aansluiting waar de meegeleverde laadkabel ingeplugd kan worden om hem op te laden. Aan weerszijde van deze kleine poort zitten twee type A uitgangen. Hier kan je USB kabels inpluggen die je nodig hebt voor het opladen van jouw apparaat. De twee poorten hebben een afwijkend laadvermogen. De eerste poort kan 2100 mA aan vermogen leveren en de tweede 1000 mA. Het totale vermogen komt daarmee op 3100mA.

Over de accu

In de S100 powerbank van Silicon Power zit een 10.000 mAh Li-Polymeer batterij. Deze capaciteit staat gelijk aan 6 uren lang laadvermogen leveren en is voldoende om de accu van de meeste smartphones ongeveer 3.5 keer op te laden. Wanneer je beide uitgangen gebruikt kan je ongeveer twee toestellen tegelijk volledig opladen. Li-Polymeer batterijen komen met verschillende voordelen. Zo hebben dit soort accu’s een zeer kleine zelfontlading. Laat je de noodstroomvoorziening meerdere maanden ongebruikt liggen, dan zal de lading nagenoeg behouden blijven en kan je hem direct weer gebruiken. Een ander voordeel is de lange levensduur van dit soort batterijen. Dit model heeft gemiddeld 500 oplaadcycli voordat de capaciteit achteruit begint te gaan. De lengte is 12.3 cm, de breedte 7.1 cm en de dikte slechts 1.9 cm. Hetzelfde model is via onze webshop ook in het zwart verkrijgbaar.

Specificaties
Meer over Silicon Power - Powerbank - 10000 mAh (Productcode: 11652312694.7703)
 Merk
Silicon Power
 Ingang
USB Mini Female
 Uitgang
2x USB A Female
 Totaal laadvermogen
3100 mA
 Powerbank capaciteit
10000 mAh
 Soort
Powerbank
 Laadvermogen poort 1
2100 mA
 Laadvermogen poort 2
1000 mA
Reviews
Schrijf een review en maak kans om je aankoopbedrag terug te winnen!
8,0
         

Gemiddelde uit 17 reviews

Gebruikersbeoordelingen van dit product

8,0
         

Fons Deeder - 12 oktober 2018

Deze batterij is GEWELDIG! Ik kan niet geloven hoe glad en compact de leverancier dit ding heeft gebouwd. Ik heb deze batterij nu ruim een jaar en het is nog steeds een topper. Het is overal een geweldige batterij voor frequente reizigers, zoals ik, en het zal zijn lading maandenlang vasthouden als je het niet gebruikt. Dit ding kan mijn telefoon tot 5 keer opladen en het kan me een week uithouden zonder op te laden, maar het hangt alleen af van je stroombehoeften. Het kan mijn iPad Air 2 bijna volledig opladen.

Nadeel
Opladen duurt altijd, in de buurt van 12 uur soms (ik gebruik mijn iPad 12V muuradapter maar Anker heeft een aantal superladers als 12 uur veel voor je is)

10,0
         

P Willems - 3 april 2018

Tot nu toe zijn we ontzettend tevreden met onze powerbank. Het past in de zakken van mijn man (meestal) of in een portemonnee (tenzij het een heel klein tasje is). Het gewicht is vrij aanzienlijk, maar dat is te verwachten voor een draagbare batterij. Het is de moeite van het vermelden waard als u het in uw zak of tas wilt meenemen. We hebben af en toe BEIDE Samsung Galaxy S6's tegelijkertijd opgeladen. Er zijn tijden geweest dat we het voor bijna 4 volledige ladingen gebruikten en het had de batterij niet zo veel leeggemaakt. Het belooft 5 volledige keer opladen voor de S6, maar je zou wel eens meer kunnen zijn. De snelheid waarmee hij oplaadt is bijna vergelijkbaar met de "snelle lading" die onze telefoons krijgen met de lader in de muur. Het is gemakkelijk op te laden en heeft wonderen verricht tijdens lange dagelijkse reizen, uitstapjes, enz.

8,0
         

Ronaldo - 6 maart 2018

Ik heb een paar verschillende draagbare opladers gehad, dus ik vertrouw het product. Toen deze in de uitverkoop ging, bedacht ik dat het tijd is om iets te kopen dat langer meegaat dan wat ik had (6.000 mAh capaciteitsladers). Laat me eerst zeggen dat dit ding een beetje zwaar is maar niet zo zwaar als je zou verwachten. Dit wordt minder toegeschreven aan de capaciteit en meer aan hoe deze oplader is opgebouwd als een tank. Dit wordt gebruikt voor mijn iPhone 6s Plus en mijn iPad mini 2 wanneer ik op reis ben. Het is veel gemakkelijker om dit ding te hebben in plaats van USB-stations op de luchthaven te gebruiken die slecht geschikt zijn voor stroom voor een van mijn apparaten. Ik raad u aan om een hoog gewaardeerde usb-voedingspoort (iets dat lijkt op een Apple 10W USB-adapter) te gebruiken bij het opladen van dit ding om de oplaadtijd van de batterij zelf te verkorten.

  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links